Home Gaming Actie-roguelite-platformgame ‘Trinity Fusion’ komt op 13 april naar Early Acces

Actie-roguelite-platformgame ‘Trinity Fusion’ komt op 13 april naar Early Acces

by Jos Vis

De tijd nadert om het multiversum te redden van totale vernietiging! Indie-ontwikkelaar Angry Mob Games is verheugd om aan te kondigen dat hun actie-roguelike Trinity Fusion op 13 april in Early Access komt in Steam en Epic Games Store.

“We hebben heel veel inhoud in de maak voor Trinity Fusion. Gezien de geweldige feedback die we van spelers ontvingen tijdens Steam Next Fest en evenementen zoals EGX, was het uitbrengen in Early Access een gemakkelijke beslissing om te nemen. Met de Early Access-release kunnen we voortdurend dezelfde geweldige feedback krijgen over onze nieuwe biomen, vijanden en bazen, terwijl we steeds meer toevoegen voor spelers om te verkennen en door te vechten. – Bogdan Iliesiu, Angry Mob Games

Trinity Fusion is een rogue-lite actieplatformgame waarin spelers in de huid kruipen van Maya, een cross-dimensionale krijger die psychisch verbonden is met haar drie parallelle zelven. Geconfronteerd met de dreigende ineenstorting van hun werelden door de dreiging van mutanten en machines die het hele menselijke leven met de grond gelijk willen maken, moet je coördineren met haar alternatieve identiteiten om de opstand te overwinnen en hun werelden samen te smelten om de ineenstorting van het multiversum te stoppen.

Elk van de drie realiteiten heeft niet alleen zijn eigen unieke uitdagingen, maar ook een unieke versie van Maya, compleet met haar eigen wapens en vaardigheden. Zet uitrusting in die vijanden met statuseffecten treft, breng op afstand zware uitbarstingen van schade aan met afstandswapens of vecht van dichtbij met messen en hamers: elke aanvalsstijl brengt je dichter bij het omkeren van de ondergang van het multiversum.

Trinity Fusion tilt het genre naar nieuwe hoogten door spannende, snelle gevechten te combineren die zijn gebaseerd op een sterk, meeslepend verhalend verhaal. De Early Access-release breidt de gepolijste gevechten van de Next Fest-demo enorm uit – naast de nieuwe terrestrische biomen om te verkennen, verhalen om te ontdekken en een reeks nieuwe modifiers die de gameplay fundamenteel veranderen naarmate je verder komt en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: