Home Gaming ACHTERGRONDVERHAAL EN PERSONAGES FINAL FANTASY XV VERKEND OP TGS 2015

ACHTERGRONDVERHAAL EN PERSONAGES FINAL FANTASY XV VERKEND OP TGS 2015

by Mark van Truijen

Tijdens de meest recente Active Time Report (ATR), die live werd uitgezonden vanaf de Tokyo Game Show 2015, heeft Square Enix Ltd. meer informatie over het verhaal onthuld, dat draait om twee belangrijke personages uit FINAL FANTASY® XV: koning Regis en de moedige Luna. Er is tevens een nieuwe FINAL FANTASY XV gameplay-video onthuld, waarin spelers opnieuw een glimp kunnen opvangen van het populaire gevederde rijdier uit de serie, de chocobo®, en de dynamiek van het nieuwe vissysteem, dat al te zien was op recentelijk uitgebrachte screenshots.

De nieuwste ATR Snapshot, een samenvatting van alle informatie die tijdens de TGS Active Time Report is gedeeld, is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=rQK7wapSzWQ. Spelers die op zoek zijn naar meer informatie over FINAL FANTASY XV kunnen afstemmen op de volgende ATR die aan het einde van het jaar zal plaatsvinden, en waarop verdere informatie zal worden onthuld over het sterke en gevaarlijke keizerrijk Niflheim.

Tijdens de ATR werd tevens FINAL FANTASY TYPE-0 ONLINE voor mobiele apparaten (iOS, Android, Windows Phone) en Windows PC aangekondigd. Deze RPG keert terug naar de bekende wereld van Orience, speelt zich af in een parallelle wereld van FINAL FANTASY TYPE-0- en bevat online multiplayeractie. Het spel is momenteel in ontwikkeling en wordt in 2016 gelanceerd in Japan. Er wordt momenteel gekeken of de titel ook wordt uitgebracht in Europa en Noord-Amerika.

Informatie over het achtergrondverhaal van FINAL FANTASY XV

In het koninkrijk Lucis heeft koning Regis een beschermende barrière rond de kroonstad gelegd door de magische energie van het kristal te kanaliseren, maar de inspanning heeft fysiek zijn tol geëist. Met de keizerlijke macht van Niflheim vlakbij en een muur die op instorten staat, staan de oude en verzwakte koning, zijn geliefde zoon en zijn koninkrijk machteloos.
Ondertussen heeft Luna’s heilige status als Orakel het voormalige koninkrijk een zekere autonomie gegeven, maar ze moet nog steeds standhouden tegen de keizerlijke bezetting. Aan haar zijde staat de mysterieuze, zwartharige Gentiana.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x