Home Gaming “Absolutely blown away”, “Immediately compelling” en een “cinematic delight” – A Plague Tale: Innocence

“Absolutely blown away”, “Immediately compelling” en een “cinematic delight” – A Plague Tale: Innocence

by Mark van Truijen
Voor de eerste keer kon de pers aan de gang met A Plague Tale: Innocence en de reacties zijn duidelijk: ze vinden het geweldig! Van de emotionele reis van Hugo en Amicia tot de ongelooflijke landschappen van het middeleeuwse Frankrijk, A Plague Tale heeft op elk niveau indruk gemaakt. Bekijk in onze nieuwe Accolade Preview Trailer hoe positief de feedback is, terwijl we ons voorbereiden op de release van 14 mei 2019.


“Full of promise” met “everything it takes to be a good game,” A Plague Tale: Innocence is “impeccably polished,” “distinctive and terrifying” met geweldige verwachtingen “game of the year contender.” Een “exceptional job at portraying raw, emotional storytelling”, de game is ook voorzien met een “haunting art direction” en er is “a lot more to the gameplay and story than first meets the eye.” Regelmatig gunstig vergeleken met de beste titels in het genre, “came away from this preview absolutely desperate for more.”

We kunnen niet wachten om 14 mei de game beschikbaar te maken voor de pers en het gaming publiek. Binnenkort meer nieuws, trailers, screenshots en informatie over A Plague Tale: Innocence.

A Plague Tale: Innocence komt uit op 14 mei voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: