Home Gaming Nieuw in GTA Online: RC Bandito en Target Assault Races Beloningen, Dispatch Missie Bonussen, Fake Didier Sachs T-shirt Unlock, Kortingen en Meer

Nieuw in GTA Online: RC Bandito en Target Assault Races Beloningen, Dispatch Missie Bonussen, Fake Didier Sachs T-shirt Unlock, Kortingen en Meer

by Mark van Truijen

Storm deze week naar de op afstand-bestuurde voorhoede met Dubbele Beloningen bij alle 15 RC Bandito Races. Als je liever een meer praktische aanpakt hebt, werk dan samen met een gelijkgestemde maniak en schiet je een weg naar de eerste plaats in Target Assault Races, waarbij je ook Dubbele GTA$ en RP krijgt tot en met 3 april.

Verder heeft de ongetwijfeld legitieme zakenman Martin Madrazo wat zaakjes die geregeld moeten worden, en bereid is om tweemaal het gangbare tarief te betalen aan iedereen die zijn moralen opzij zet om de klus te klaren. Houd je iFruit in de gaten voor meer informatie over deze potentiële Dispatch Missions.

Voor degenen die zich graag willen wagen aan wat klassieke GTA Online actie: Offense Defense betaalt ook de hele week Dubbele GTA en RP uit.

Na een snelle dumpster dive om de hoek van Sinner Street Binco, kwamen we toevallig een overschot aan realistisch uitziende Fake Didier Sachs- T-shirts tegen. Speel deze week op elk gewenst moment om deze hoogwaardige knockoff te claimen – je vrienden zullen het verschil niet zien!

Voertuigenverzamelaars kunnen hun opslag deze week uitbreiden met verschillende kortingen, met 50% korting op alle 10 Car Garages en een paar klassieke wagens om mee te starten. Bovendien kun je een selectie aan voertuigupgrades kopen tegen een kortingstarief van 40%. Ook is de miniatuur-dreiging, ofwel de RC Bandito, in de uitverkoop bij Southern San Andreas Super Autos. Lees verder voor de volledige lijst met kortingen die loopt tot en met 3 april:

Simpele loop laps en twee haarspeldbochten gaan nooit uit de mode. De Premium Race van deze week is een oude favoriet – Down the Drain samen met Muscle Cars. Voor racers die klaar zijn voor een uitdaging: waag een weddenschap van 20.000 GTA$ tegen zeven andere concurrenten, en neem 100.000 GTA$ mee naar huis voor de eerste plek, 30.000 GTA$ voor de tweede, en speel quitte met de derde plek. Houd de Premium Races de aankomende weken in de gaten voor meer klassieke races.

Voor meer informatie over alle nieuwe GTA Online bonussen, ga naar de Social Club Events page.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: