Home Gaming Aanschouw de brute kracht van Savage Orc Boar Boyz Big ‘Uns & werp een blik op de box art in een nieuwe Total War: WARHAMMER ‘Introducing…’ video!

Aanschouw de brute kracht van Savage Orc Boar Boyz Big ‘Uns & werp een blik op de box art in een nieuwe Total War: WARHAMMER ‘Introducing…’ video!

by Mark van Truijen

Gehuld in niets anders dan een ranzige lendendoek en blauwe oorlogsverf, zijn de Savage Orcs een ontzagwekkende strijdkracht, zelfs tussen andere Orcs.

In de Greenskin-maatschappij staat kracht voor macht en is groter altijd beter. De allergrootste Orcs krijgen de eretitel ‘Big ‘Uns’ en Savage Orc Big ‘Uns behoren tot de gevaarlijkste en gemeenste van de bende. Op de rug van een galopperend zwijn zijn ze vrijwel niet te stoppen. Deze zwaargewichten vertegenwoordigen het beste wat de cavalerie van de Greenskins heeft te bieden, en behoren tot de meest formidabele strijdkrachten van de oude wereld.

Deze video is vrijgegeven om het einde van de Twelve Days of Festag te vieren en biedt een fraaie blik op deze logge massa’s slagtanden, vuurstenen en groene spieren. De video markeert ook het wereldwijde debuut van de box art voor Total War: WARHAMMER

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x