Home Gaming HET AANKOMENDE FINAL FANTASY XIV FAN FESTIVAL IS OFFICIEEL UITVERKOCHT!

HET AANKOMENDE FINAL FANTASY XIV FAN FESTIVAL IS OFFICIEEL UITVERKOCHT!

by Mark van Truijen

Tickets voor de laatste datum in de grootste live event serie voor FINAL FANTASY® XIV-fans zijn officieel uitverkocht! SQUARE ENIX Ltd. wil alle fans van harte bedanken voor de overweldigende interesse en het enthousiasme vooraf aan de show die zoals altijd spectaculair belooft te gaan worden.

Volgend op de ongekend succesvolle Fan Festival evenementen in Las Vegas en Tokyo vorig jaar zal FINAL FANTASY XIV zijn afsluitende Fan Festival voor deze reeks houden in Frankfurt, Duitsland op 18 en 19 februari.

In oktober vorig jaar verblijdde game producer en director Naoki Yoshida in Las Vegas fans overal ter wereld door de nieuwe FINAL FANTASY XIV uitbreiding Stormblood te onthullen middels een verbluffende trailer. Yoshida maakte fans wereldwijd gedurende de feestdagen nog enthousiaster door nog meer informatie vrij te geven over onder meer de veelbelovende, nieuwe ‘red mage job’ alsook de mogelijkheid voor avonturiers om kopje onder de gaan door de nieuwe zwem-feature. Tenslotte werd aangekondigd dat de legendarische Nobuo Uematsu zal terugkeren om de muziek voor Stormblood te componeren.

Met het Europese Fan Festival aan de horizon kunnen fans nog meer spannende aankondigingen verwachten. De aanwezige festivalgangers zullen genieten van meerdere in game challenges, exclusieve merchandise, discussiepanels met ontwikkelaars en nog heel veel meer, om zo iedere FINAL FANTASY XIV fan een onvergetelijk weekend te bezorgen.

Voor meer informatie over het Fan Festival in Frankfurt bezoek je http://ffxiv-fanfest.com/eu/.

Stormblood staat gepland voor een release op 20 juni 2017, pre orders kunnen geplaats worden op 24 januari vanaf 13:00.

Met wereldwijd meer dan zes miljoen spelers laat FINAL FANTASY XIV keer op keer zien dat de game haar belofte om de beste FINAL FANTASY ervaringen online te realiseren, blijvend inlost. Fan Festival in Frankfurt is het laatste evenement in de huidige wereldwijde tour en mag gezien worden als de ultieme, niet te missen FINAL FANTASY XIV ervaring.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x