Home Gaming Metal Unit nu beschikbaar op Nintendo Switch

Metal Unit nu beschikbaar op Nintendo Switch

by Jos Vis

Metal Unit, de uitgestrekte sci-fi-actieplatformgame uitgegeven door NEOWIZ en ontwikkeld door JellySnow Studio, is nu beschikbaar op Nintendo Switch. Metal Unit is gemaakt in een prachtige sci-fi pixelart-stijl en is een 2D side-scrolling actievolle ervaring die het tragische verhaal vertelt van de strijd van de mensheid om zijn thuis terug te winnen uit de klauwen van monsters en machines.

YouTube video


Door gebruik te maken van klassieke roguelite-elementen naast een aanhoudende, op punten gebaseerde onderzoeksboom, zullen spelers bij elke playthrough nieuwe items en vaardigheden ontgrendelen. Met geen tekort aan wapens en aanvallen om uit te kiezen, kunnen spelers elke sessie gemakkelijk aanpassen en afstemmen op hun eigen unieke speelstijl.

“Metal Unit is een liefdeswerk geweest en vanaf het begin wilden we het naar de Nintendo Switch-spelers brengen”, zegt Tae Hoon Kim, Art Director bij JellySnow Studio. “We kunnen niet wachten om te zien hoe spelers hun gepersonaliseerde M-Unit 11-pakken uitrusten en beslissen hoe ze de controle over de aarde terugkrijgen.”

Metal Unit bevat twee moeilijkheidsgraden, Normal en Hell, talloze moeilijke eindbazen om te veroveren, meer dan 50 unieke soorten vijanden en honderden verkrijgbare items om te gebruiken. Metal Unit is momenteel ook beschikbaar op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x