Home Gadgets De beste Black Friday en Cyber Weekend deals van HTC Vive, tado° en Anker

De beste Black Friday en Cyber Weekend deals van HTC Vive, tado° en Anker

by Pim, Sel

HTC – Honderden euro’s voordeel voor VIVE Virtual Reality tijdens Black Friday en Cyber Weekend

Eindelijk Virtual Reality de realiteit maken? Dat kan met deze HTC Vive Black Friday en Cyber Monday deals. 


Komend weekend ontvang je tot wel €300,- korting op de Vive Pro Starter Kit. Deze kit bestaat uit een Pro headset, SteamVR 1.0 base stations en controllers. Op zoek naar next-generation controllers en base stations? Je ontvangt nu ook €200,- korting op de Vive Pro Full Kit. Deze kit bestaat naast de Pro headset uit twee SteamVR 2.0 base stations en controllers. Op zoek naar een headset? De Vive Pro HMD koop je nu met €200,- korting


Staat een nieuwe headset voor jou in de sterren geschreven? Voor het eerst is er nu €100,- korting op de nieuwe Vive Cosmos. En om je premium VR-ervaring draadloos te maken ontvang je tijdens Black Friday en Cyber Weekend ook €50,- korting op de Vive Wireless-adapter.


Vive’s Cyber Weekend begint op donderdag 28 november en loopt tot maandag 2 december (of zolang de voorraad strekt, dus wees snel). Kijk voor alle prijzen en beschikbaarheid op www.vive.com/eu 

tado° – Onze grootste Black Friday-deals ooit

Deze Black Friday-week kun je tot 43% besparen op de bekroonde tado° Smart Thermostats op onder andere tink.nl, Coolblue.nl, 50five.nl, BCC.nl, bol.com en Mediamarkt.nl. Een van de vele highlights is de multi-room bundel ‘speciale editie’ bestaande uit de Smart Thermostat Starter Kit en twee Smart Radiator Thermostats voor slechts €199,99 in plaats van €349,98. Daarnaast zijn er kortingen tot 30% op alle tado°-producten.


tado° Smart Thermostats voor een energiezuiniger en comfortabeler huistado° Smart Thermostats verbinden jouw verwarmingssysteem met het internet en verwarmen jouw huis alleen wanneer je thuis bent of als jij dat nodig vindt, waardoor je tot 31% kunt besparen op jouw verwarmingsrekening. Door middel van Geofencing, Open Raam Detectie, real-time aanpassingen aan de weersvoorspelling en Air Comfort zorgt tado° voor energie-efficiëntie en een goede luchtkwaliteit.


Je regelt je temperatuur in huis overal en altijd via de smartphone-app of met je stem via Amazon Alexa, de Google Assistant of Apple HomeKit. Het perfecte cadeau voor iedereen die energie wil besparen en tegelijkertijd het comfort en het klimaat thuis wil verbeteren.


Bekijk deze en vele andere Black Friday-deals op tink.nlcoolblue.nl50five.nlbol.combcc.nlmediamarkt.nl en tado.com


Smart Thermostat Starter Kit V3+ + Smart Radiator Thermostat Duo Pack V3+

Anker – Op zoek naar een geavanceerde pocket projector waarmee je kerstfilms kunt afspelen?

De Anker Nebula Capsule is nu verkrijgbaar van €379,- naar €299,-. Kortom een korting van maar liefst 21% op de portable beamer die niet veel groter is dan een blikje frisdrank. 


Dankzij het compacte design kun je de projector overal mee naartoe nemen en kun je video’s projecteren op elke locatie, op elk moment. Android gebruikers kunnen moeiteloos pairen dankzij Android 7.1 support, Apple gebruikers kunnen dankzij AirPlay ondersteuning eenvoudig streamen zonder aanvullende apps te hoeven installeren. Daarnaast beschikt het apparaatje over Wi-Fi en Bluetooth.Je kunt dus moeiteloos Netflix, Spotify of YouTube filmpjes in goede kwaliteit beeld en geluid afspelen.Ideaal voor karaokeavonden met je vrienden, een heerlijke kerstfilm onder de dekens of om receptenvideo’s te streamen voor het maken van je kerstdiner. 


Bekijk de deal op bol.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x