Home Movies Trailer van Onze Jongens in Miami hotter dan hot

Trailer van Onze Jongens in Miami hotter dan hot

by Pim, Sel

In de trailer van ONZE JONGENS IN MIAMI zien we hoe de meest sexy bouwvakkers van Nederland, gespeeld door Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Malik Mohammed, naar Miami vertrekken om daar hun carrière voort te zetten met een eigen club. Dat blijkt echter nog niet zo makkelijk… Vanaf vandaag kan het publiek meteen tickets bemachtigen voor de heetste Ladies Night van het jaar; op woensdag 29 januari 2020. Het publiek maakt bij aanschaf van tickets ook kans op een reis naar Miami. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.onzejongensinmiami.com.

In ONZE JONGENS IN MIAMI spelen naast Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Malik Mohammed ook Eva van der Wijdeven, Matheu Hinzen, Maaike Martens en Sanne Vogel.

Over de film:
In ONZE JONGENS IN MIAMI is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

De regie van ONZE JONGENS IN MIAMI is in handen van Johan Nijenhuis, naar een script van Annelou Verboon (Verliefd op Cuba). Vincent Vianen is weer verantwoordelijk voor de choreografie. De film is geproduceerd door Ingmar Menning, Johan Nijenhuis en coproducent AVROTROS. De productie komt tot stand met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Stichting Abraham Tuschinski Fonds en het CoBO fonds. 

Dutch FilmWorks brengt ONZE JONGENS IN MIAMI 30 januari 2020 uit in de Nederlandse bioscopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d