Home Gaming Spooooooky Mode is terug in Two Point Hospital wegens Halloween

Spooooooky Mode is terug in Two Point Hospital wegens Halloween

by Jos Vis

Halloween nadert snel, wat betekent dat het tijd is voor de fantastische gratis update, ‘Spooooooky Mode’ voor Two Point Hospital op Steam, die loopt van 25 oktober tot 1 november 2019.

Versier je ziekenhuizen met enge versieringen, luister naar huiveringwekkende nieuwe deuntjes op de ziekenhuisradio en kijk uit voor vleermuizen! Let echter niet op de geesten, die hebben ze het hele jaar door. Zelfs de zieken raken in de sfeer van Halloween. Ga naar Steam om te zien welke andere griezelige verrassingen op je wachten.

Two Point Hospital maakt ook deel uit van de Steam Halloween-uitverkoop, dus nieuwe spelers kunnen het spel met 66% korting kopen tot 1 november – als ze durven …

Two Point Hospital is beschikbaar op Steam en bij SEGA-goedgekeurde digitale retailers. Voor meer informatie over alles waar Two Point Hospital zich voor aanmeldt voor onze Hospital Pass op www.twopointhospital.com, ontvang je het felbegeerde in-game item, de Golden Bathroom Suite. Je kunt de voortgang van het spel ook volgen op YouTube, Facebook en Twitter. Voor meer informatie over SEGA Europe, log in op www.sega.co.uk.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x