Home Gaming Vrienden met een andere console toevoegen aan je party in Call of Duty: Modern Warfare

Vrienden met een andere console toevoegen aan je party in Call of Duty: Modern Warfare

by Jos Vis

De release van Call of Duty is sinds vandaag en dus is het een mooi moment om eens te kijken naar hoe je een party kan beginnen met vrienden op een ander platform door middel van je Activision ID te koppelen aan je account.

Kijk om te beginnen in de rechterbovenhoek van het Multiplayer-scherm. Net onder je eigen Activision-ID en Rank, heb je toegang tot het sociale menu waar je de huidige vriendenlijst van jouw platform kunt vinden, naast eventuele Activision-vrienden die je mogelijk al hebt.

Vanuit het menu Sociaal kun je naar je Activision-account gaan om vrienden te zoeken en recentelijk ontmoette spelers toe te voegen via hun Activision ID.

Belangrijk om te weten: de meeste Activision-ID’s bevatten een nummer achter de naam (UserExample # 1234), maar sommige oudere accounts hebben geen nummers. Zorg ervoor dat je de Activision ID verifieert voordat je een vriendschapsverzoek verzendt. Dit is te zien in de Activision-accountinstellingen.

Nadat je het verzoek hebt verzonden, moet jouw nieuwe vriend naar het Sociaal menu gaan en vervolgens ook naar de pagina “Invite Friends” om het vriendschapsverzoek te accepteren.

Vanaf hier moet de andere speler naar het sociale menu gaan en de optie “Invite Friends” selecteren.

Selecteer in het scherm “Invite Friends” het tabblad “Friend Requests” en kies “Friend Requests”, waar zij jouw Activision-vriendschapsverzoek vinden.

Nadat je vriend het verzoek heeft geaccepteerd, kunnen ze aan jouw party toegevoegd worden.

Zorg ervoor dat je de andere Crossplay & Account-opties van het tabblad Accounts onder Settings goed bekijkt. Er zijn een paar andere opties beschikbaar om je ervaring met Modern Warfare zo goed mogelijk te maken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: