Home Gaming These Doomed Isles – Roguelike City Builder lanceert op 30 oktober 1.0

These Doomed Isles – Roguelike City Builder lanceert op 30 oktober 1.0

by Jos Vis

Overleeft jouw beschaving These Doomed Isles? Word een machtige god, creëer een nieuwe wereld en verdedig je volgers tegen raiders, natuurrampen en mythische monsters in These Doomed Isles, een strategische roguelike city building game die Steam Early Access verlaat en op 30 oktober 1.0 lanceert.

YouTube video

Na een Early Access-periode waarin een nieuwe speelbare god, nieuwe gebouwen, balansaanpassingen en verbeteringen in de kwaliteit van het leven werden geïntroduceerd, introduceert de update van These Doomed Isles 1.0 op 30 oktober een geheel nieuwe campagnemodus met unieke missies voor elk van de vier speelbare goden in het spel.

Speel de campagne van het spel als Cernunnos, de Keltische god van de natuur; Plutus, de Griekse god van de rijkdom; Acan, de Maya-god van de wijn; en Inari, de Japanse God van Rijst en Welvaart, in scenario’s die hun krachten en vaardigheden laten zien, terwijl ze dieper ingaan op de overlevering van These Doomed Isles.

Ontdek de nieuwe Challenge Mode – een nieuwe en verbeterde versie van These Doomed Isles’ huidige Ascension Mode – en ontketen je kracht door een reeks steeds moeilijkere uitdagingen, waarbij je Miracle Credits verdient om nieuwe kaarten te ontgrendelen en de overlevingskansen van je beschaving te verbeteren bij toekomstige runs. Andere toevoegingen die in 1.0 komen, zijn bug- en stabiliteitsoplossingen en een verbeterde gebruikersinterface, wat zorgt voor een verbeterde ervaring bij het bouwen van je goddelijke deck.

These Doomed Isles is nu beschikbaar op Steam Early Access en is een roguelike survival city builder waarin spelers nieuwe landen moeten smeden, nederzettingen moeten bouwen en hun beschaving naar de overwinning moeten leiden in strategische run-based gameplay. Maak je deck met kaarten om krachtige combinaties te ontdekken die je volgers overvloedige oogsten kunnen bezorgen of verwoesting kunnen laten neerdalen op je vijanden, in een poging om je overlevenden te laten floreren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x