Home Gaming TopSpin 2K25 Seizoen 4 gaat naar de Rolex Paris Masters en Nitto ATP Finals met nieuwe speelbare Pro Alexander Zverev

TopSpin 2K25 Seizoen 4 gaat naar de Rolex Paris Masters en Nitto ATP Finals met nieuwe speelbare Pro Alexander Zverev

by Jos Vis

Volgend op de echte tenniskalender, zal TopSpin 2K25 Seizoen 4, beschikbaar deze week, spelers onderdompelen in twee van de ultieme toernooien in de sport: de Rolex Paris Masters en de Nitto ATP Finals. Met de nieuwe, gratis, speelbare pro Alexander Zverev, zal Seizoen 4 veel nieuwe, opwindende content debuteren, waaronder de World Tour League, een gratis, basketbal-thema locatie en een gloednieuwe Centre Court Pass, met pro-outfits, cosmetica van topmerken, animaties en meer. De komende acht weken kunnen spelers genieten van alles wat Seizoen 4 te bieden heeft terwijl ze zich een weg banen door de beloningsniveaus.

YouTube video

De Rolex Paris Masters is het negende en laatste ATP Masters 1000-evenement van het seizoen, bekend om zijn hoge competitieniveau. TopSpin 2K25 vormt het podium voor ’s werelds beste spelers om het op de indoor hardcourtbanen tegen elkaar op te nemen. Aan het einde van het jaar is de Nitto ATP Finals in Turijn, Italië, het seizoensafsluitende kampioenschap, en toont het beste van tennis door middel van wedstrijden met hoge inzetten om de kampioenen van het einde van het jaar te bepalen. Spelers kunnen hun mannelijke MyPLAYER meenemen door deze opwindende ervaringen om de concurrentie te laten zien wie de echte koning van de baan is!

De huidige nummer 3 van de wereld, Alexander Zverev, is een prominente Duitse tennisster die zich bij de TopSpin 2K25-selectie voegt als een gratis, speelbare pro, en is snel gestegen in de gelederen met zijn krachtige spel. Zverev heeft meerdere ATP Masters 1000-titels gewonnen en is sterk vertegenwoordigd in Grand Slam®-toernooien. Met de lancering van seizoen 4 zal Zverev zich aansluiten bij de lijst met gerenommeerde spelers die voor iedereen beschikbaar zijn om te spelen in de 2K Tour- en Exhibition-modi.

Ook in seizoen 4 is de World Tour League een nieuwe functie die toegankelijk is via een extra tabblad in het World Tour-menu. Om deel te nemen aan de League, moet een MyPLAYER Level 10 hebben bereikt. Wanneer een MyPLAYER voor het eerst deelneemt aan World Tour nadat hij Level 10 heeft bereikt, wordt hij geplaatst in de Iron Rank, het laagste niveau in de League. Er zijn in totaal acht verschillende Ranks beschikbaar: Iron, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Sapphire, Obsidian en Diamond. League Points worden verdiend door wedstrijden te spelen en te winnen in World Tour, wat leidt tot hogere rankings, maar kunnen ook verloren gaan, wat resulteert in degradatie naar een lagere Rank. League Points en Rankings worden aan het begin van elk seizoen gereset, dus spelers moeten snel aan de slag om de felbegeerde Diamond Ranking te verdienen voordat het seizoen eindigt.

Getimed op de echte NCAA college basketball tip-off, introduceert TopSpin 2K25 het 2K Sports Center—de ultieme basketbal- en tenniscrossover. Deze unieke locatie speelt zich af in Louisville, Kentucky, een mekka van college basketball-fans, en heeft een strakke, gepolijste, hardhouten vloer met een levendige achtergrond van tribunes en stoelen langs het veld.

In de Season 4 Centre Court Pass zijn er 42 gratis beloningen en 106 premium beloningen, en spelers kunnen in hun eigen tempo spelen en een Centre Court Pass voltooien, zelfs nadat er een nieuwe is uitgebracht. Een alternatieve versie van Pete Sampras, gekleed in twee van zijn kenmerkende looks, kan worden verkregen door Free Tier 5 en Free Tier 50 van de Season 4 Centre Court Pass te bereiken. Spelers die de Premium Centre Court Pass voor seizoen 4 hebben gekocht, kunnen ook Caroline Wozniacki’s ’23 Blue Outfit op niveau 30 en Frances Tiafoe’s Clay ’23 Outfit op niveau 50 verdienen en ontgrendelen. Zoals gebruikelijk zullen er ook een heleboel nieuwe items, gloednieuwe animaties en Alt Pro Outfits in de Pro Shop Seasonal Store verschijnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x