Home Gaming Unknown 9: Awakening onthult ‘A Light Lies Within’ themasong in samenwerking met BANKS

Unknown 9: Awakening onthult ‘A Light Lies Within’ themasong in samenwerking met BANKS

by Pim, Sel

Bandai Namco Entertainment Europe en Reflector Entertainment hebben vandaag “A Light Lies Within” onthuld, de themasong van de aankomende videogame Unknown 9: Awakening, gecomponeerd en uitgevoerd door de Amerikaanse zangeres BANKS. 

Dit opbeurende nummer weerspiegelt de reis van het hoofdpersonage, Haroona, en beschrijft haar innerlijke kracht en zoektocht naar de waarheid met krachtige teksten. Om licht te werpen op deze samenwerking is er nu een videoclip beschikbaar waarin Haroona’s stappen op haar zoektocht over de hele wereld worden getoond, op het ritme van BANKS’ lied en teksten: 

YouTube video

In Unknown 9: Awakening besturen spelers Haroona, een jonge vrouw die een unieke verbinding heeft met de Fold, een mysterieuze dimensie die de onze overlapt. Ze leert de kracht ervan naar de wereld te kanaliseren en begint aan een reis over de wereld om deze kennis te beschermen tegen verkeerde handen.

Unknown 9: Awakening verschijnt op 18 oktober 2024 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x