Home Gaming Smalland ontvangt Campsite update

Smalland ontvangt Campsite update

by Pim, Sel

Maximum Entertainment lanceert een enorme upgrade in de nieuwste contentupdate voor Smalland: Survive the Wilds, genaamd de Campsite Update. Deze update introduceert een nieuw gebied voor spelers om te verkennen, in de buurt van het Playpark en de Desert Regions. Het gebied is rijk aan artefacten van de reuzen en mysterieuze relikwieën die verhalen vertellen van vervlogen tijden en andere werelden. Spelers kunnen gigantische tenten verkennen en het opnemen tegen vijanden met een vacht, om nog sterkere wapens en pantser te bemachtigen. Ook bestaat de kans om een muizenvriend als berijdbaar maatje te winnen wanneer ze een spannende nieuwe baas verslaan.

Naast de berijdbare muis kunnen spelers nieuwe grondstoffen verzamelen zoals Muizenbont, Huid, en het Muizenjong, dat kan worden uitgebroed in een uitdagend nieuw evenement dat zelfs doorgewinterde avonturiers op de proef zal stellen.

Voor degenen die de uitdagingen overleven, wachten nieuwe uitrustingen zoals de krachtige Rodent Spear en een compleet vierdelig Rodent Armour Set. Maar er is meer: een eigenzinnige nieuwe NPC, The Prospector, bevindt zich op een chaotische werkplek, klaar om spelers te helpen die het onbekende durven te verkennen.

Met een geüpdatete kaart, verbeterde toegang tot de noordelijke woestijn en de mogelijkheid om respawn-locaties te kiezen, kunnen spelers zich direct in het avontuur storten. Daarnaast brengt de update meerdere balansverbeteringen en fixes om de speelervaring verder te verfijnen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x