Home Gaming Until Dawn Remake ontvangt launch trailer

Until Dawn Remake ontvangt launch trailer

by Pim, Sel

De remake van Until Dawn van Ballistic Moon komt op 4 oktober uit, en ondertussen is er een launch trailer beschikbaar die de hype rond de release vergroot. De trailer is vrij rechttoe rechtaan en toont verschillende angstaanjagende momenten uit de game. Ondanks de gruwelijke taferelen zijn de visuals indrukwekkend. Bekijk de trailer hieronder.

YouTube video

De remake is volledig opnieuw opgebouwd met Unreal Engine 5 en is gebaseerd op de bekroonde narratieve horror van Supermassive Games uit 2015. Er zijn verbeteringen aangebracht aan texturen, gezichtsanimaties en materialen, terwijl real-time vloeistoffen en meer realistische verwondingen zichtbaar zijn op de personages. Ook de doodsanimaties van de personages hebben enkele updates ondergaan, en de Prologue is opnieuw vormgegeven om de “emotionele impact” te vergroten en de band tussen de Washingtons verder te verkennen.

Daarnaast zijn er nieuwe gebieden toegevoegd, Hunger Totems om te verzamelen, en er is een nieuwe derde-persooncamera geïmplementeerd. Until Dawn zal bij de lancering beschikbaar zijn voor PS5 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x