Home Gaming Starfield: Shattered Space is nu beschikbaar

Starfield: Shattered Space is nu beschikbaar

by Pim, Sel

Meer dan een jaar na de lancering van Bethesda’s sci-fi RPG Starfield is de eerste betaalde uitbreiding, Shattered Space, nu beschikbaar voor pc en Xbox Series X/S. De uitbreiding, die te koop is voor $29,99, draait om een avontuur naar Va’ruun’kai, nadat een mislukt experiment met een gravitatiedrive tot een ramp leidt. Bekijk de lanceringstrailer hieronder.

YouTube video

De Scaled Citadel is omgeven door mysterieuze energie en Anasko Va’ruun is vermist, waardoor spelers op de planeet veel te verwerken hebben. Er zijn meer dan 50 nieuwe locaties te verkennen, waarbij spelers de planeet kunnen doorkruisen, andere facties tegenkomen en het opnemen tegen Void Horrors. De trailer hint ook naar een hogere macht, mogelijk aan de andere kant van deze gebeurtenissen.

Starfield: Shattered Space introduceert nieuwe wapens, zwaartekrachtanomaliën, pantseruitrustingen, zijmissies en nog veel meer. Bovendien is Va’ruun’kai een met de hand gemaakte locatie, in tegenstelling tot de procedureel gegenereerde Settled Systems, wat een uniekere ervaring belooft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x