Home Gaming Een origami-avontuur ontvouwt zich in Hirogami – van veteranen uit de industrie bij Bandai Namco Studios Singapore

Een origami-avontuur ontvouwt zich in Hirogami – van veteranen uit de industrie bij Bandai Namco Studios Singapore

by Jos Vis

De in Japan gevestigde uitgever Kakehashi Games en het ontwikkelteam bij Bandai Namco Studios Singapore zijn trots om de prachtige origami-geïnspireerde 3D-actieplatformer Hirogami te onthullen.

Van een ontwikkelteam bestaande uit veteranen uit de industrie (met productie-, ontwerp- en kunstcredits voor onder andere Ace Combat 7 en Tekken 7), nodigt Hirogami spelers uit in een wereld waarin alles is gemaakt om de fysieke, vaak kwetsbare, aard van papier over te brengen, tegen de achtergrond van een invasie door een krachtige digitale kracht die bekendstaat als de Blight.

Hirogami komt in 2025 naar pc (Steam).

YouTube video

In Hirogami verkennen spelers een prachtige origami-wereld als Hiro, een fan-zwaaiende meester in de kunst van het ‘vouwen’. Ze verkennen elke hoek en spleet om verborgen geheimen te ontdekken, ontvouwen zich tot een vel papier om op vurige opstijgende luchtstromen te rijden, of worden een papieren vliegtuig om gevaarlijke kloven te overbruggen.

Spelers ontdekken ook nieuwe vormen om de wereld te doorkruisen, puzzels op te lossen en hun vijanden te verslaan. Rol door obstakels en vijanden als een stoere gordeldier, doorkruis de boomtoppen en verpletter ongedierte als een machtige aap, en spring naar voorheen onbereikbare hoogten als een formidabele kikker.

En alles is opgenomen in een rustgevend geluidslandschap – gecomponeerd met behulp van traditionele Japanse instrumenten en stijlen – speciaal gemaakt om de verscheidenheid aan thema’s, personages en omgevingen van Hirogami op te roepen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x