Home Events PlayStation’s volledige lineup voor de Tokyo Game Show is onthuld

PlayStation’s volledige lineup voor de Tokyo Game Show is onthuld

by Mark van Truijen

In juli werd bevestigd dat Sony zou terugkeren naar de Tokyo Game Show, die volgende week gepland staat, als algemene exposant voor de eerste keer sinds 2019. Nu heeft het bedrijf de volledige line-up van games onthuld die het naar het evenement zal brengen.

Om te beginnen kun je veel demostations verwachten waar spelers hands-on kunnen gaan met een aantal aankomende titels, waaronder Dragon Quest 3 HD-2D Remake, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Metaphor: ReFantazio, Sonic X Shadow Generations, Monster Hunter Wilds en meer. Het bedrijf zal ook twee stands hebben voor de PS5 Pro, waar bezoekers Final Fantasy 7 Rebirth en Gran Turismo 7’s PS5 Pro Enhanced-versies kunnen spelen.

Naast de speelbare demostations en stands heeft Sony ook drie dagen aan podiumpresentaties. Op 26 september begint het bedrijf met een focus op Astro Bot en gaat vervolgens over naar een presentatie gericht op indie-games met Shuhei Yoshida, het hoofd van indies bij PlayStation. Op 28 september zal Sony drie grote aankomende titels van derden presenteren in de vorm van Silent Hill 2, Dragon Ball: Sparking! ZERO en Metaphor: ReFantazio.

Ten slotte, op 29 september, zoals eerder bevestigd, is er een live podiumpresentatie van een uur gepland voor Death Stranding 2: On the Beach, waarbij gamedirecteur Hideo Kojima het spel zal presenteren, met verschillende andere gasten die ook bevestigd zijn om te verschijnen. Later die dag zal Sony ook Monster Hunter Wilds en Dynasty Warriors: Origins presenteren.

Wij zullen aanwezig zijn op de Tokyo Game Show, dus wil jij niks missen volg onze verslaggever Mark, zeker even op tiktok voor de laatste nieuwtjes.,

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x