Home GadgetsJBL JBL PartyLights én een witte JBL PartyBox nu verkrijgbaar

JBL PartyLights én een witte JBL PartyBox nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Maak van elk feest een muzikaal én visueel spektakel met de JBL PartyBox Stage 320 en JBL PartyBox Club 120, nu verkrijgbaar in het wit. Uitgerust met krachtige JBL Pro Sound, verzorgt de nieuwe PartyBox de lichtshow op je feest, synchroon aan de muziek.

De nieuwe JBL PartyBox Stage 320 White en JBL PartyBox Club 120 White zijn nu beschikbaar op jbl.nl voor respectievelijk €599,99 en €399,99

Time to light up the party. Maak kennis met de nieuwe JBL PartyLight Beam en JBL PartyLight Stick. Verbind de PartyLights met je JBL PartyBox en creëer een indrukwekkende lichtshow. Met instelbare snelheden en lichtopties stem je de JBL PartyLights af op elke afspeellijst.
De JBL PartyLight Beams zijn stationair en verbind je met de PartyBox voor een levendige kleurendisplay die matcht met de muziek en sfeer. Wil je het nog spectaculairder maken? Maak dan de, 8 uur op batterij werkende, JBL PartyLight Sticks onderdeel van je feest. Dankzij een AI-algoritme stemmen de Sticks automatisch een 360° LED-lichtshow af op je afspeellijst, terwijl je ze overal mee naartoe neemt.De JBL PartyLight Beam en JBL PartyLight Stick zijn nu beschikbaar op jbl.nl en bij geselecteerde retailers, waaronder Bol en Coolblue, voor respectievelijk €129,99 en €99,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x