Home Gaming Baldur’s Gate 3 komt deze week met Patch 7

Baldur’s Gate 3 komt deze week met Patch 7

by Mark van Truijen

Larian Studios heeft bevestigd dat Patch 7 deze week wordt gelanceerd voor Baldur’s Gate 3 op PC. Misschien wel de grootste update voor de titel tot nu toe, het voegt nieuwe kwaadaardige eindes en cinematics toe, officiële modding-ondersteuning en meerdere kwaliteitsverbeteringen.

Vanwege alle veranderingen zal het iets langer duren voordat het op consoles en Mac arriveert. Enkele andere functies in Patch 7 omvatten wijzigingen in het splitscreen, waarbij de schermen van spelers dynamisch samenvoegen en splitsen terwijl ze zich aansluiten en scheiden. Er zullen ook oplossingen zijn voor clipping en andere bugs in cinematics, naast het aanpakken van problemen met Origin-personages.

Je kunt ook Honour Mode-mechanieken toevoegen aan je aangepaste playthrough, en er zijn nieuwe Legendary Actions voor vijanden. Blijf op de hoogte voor meer details over de release van de update in de komende dagen.

Baldur’s Gate 3 is beschikbaar voor Xbox Series X/S, PS5 en PC. Hoewel Patch 7 monumentaal is voor de ondersteuning van het spel, is het niet het einde. Larian is nog steeds van plan om functies zoals cross-platform play en Photo Mode toe te voegen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x