Home Gaming WITCHFIRE komt dit jaar naar Steam

WITCHFIRE komt dit jaar naar Steam

by Jos Vis

De Astronauten zijn verheugd om aan te kondigen dat hun RPG Shooter Witchfire in 2024 naar Steam Early Access komt! Spelers kunnen de game op hun verlanglijstje zetten op de nieuwe ‘Coming Soon’-pagina om op de hoogte te worden gebracht wanneer de game uitkomt. De game is nu ook beschikbaar in de Epic Games Store, waar de update van The Wailing Tower net is uitgekomen: een immense patch met een geheel nieuwe map om te verkennen, naast nieuwe vijanden, buit, uitrusting en functies.

De Wailing Tower-patch brengt elementen van kosmische horror naar Witchfire en biedt de eerste nieuwe raid-map sinds de release van de game. Arcana-power-ups bevatten nu ‘profetieën’ en ‘vloeken’ om spelers respectievelijk te bevoordelen en uit te dagen, terwijl de zielen van gevallen prooien kunnen worden opgeroepen om je te helpen in je zoektocht tegen nieuwe vijanden. Naast uitrusting- en gameplay-updates, boeiende muzieknummers van componisten Marcin Przybyłowicz (The Witcher, Cyberpunk 2077), P.T. Adamczyk (Gwent, Cyberpunk 2077) en Paweł Błaszczak (Dead Island, Call of Juarez, Dying Light) zijn toegevoegd aan de game.

YouTube video

Witchfire is een singleplayer, dark fantasy RPG FPS, waarin je speelt als een slechte zondaar die heksenjager is geworden op zijn laatste missie om verlossing te bereiken.

Witchfire is afkomstig van de creatieve leiders achter Painkiller en Bulletstorm. Met een unieke mix van souls-like, extractie en roguelite gameplay biedt Witchfire een uitdagende maar bevredigende ervaring met meerdere wegen naar de overwinning.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x