Home Gaming SelectaPlay kondigt uitgeefovereenkomst aan om standaard- en verzamelaarsedities van Last Time I Saw You uit te brengen

SelectaPlay kondigt uitgeefovereenkomst aan om standaard- en verzamelaarsedities van Last Time I Saw You uit te brengen

by Jos Vis

SelectaPlay kondigt met genoegen een nieuw partnerschap aan met Chorus Worldwide Limited Games om later in 2024 een gelimiteerde standaard- en verzamelaarseditie van Last Time I Saw You voor PlayStation 5 en Nintendo Switch in Europese winkels uit te brengen. Last Time I Saw You, ontwikkeld door Maboroshi Artworks, is een coming-of-age-verhalend avontuur over liefde en acceptatie. Het is een opbeurend verhaal, rijk aan complexe personages en gesitueerd in een levendig verbeelde visie van eind jaren 80 in Japan.

SelectaPlay zal de fysieke edities in heel Europa maken, publiceren en distribueren. Het team is bezig met het maken van een gelimiteerde Collector’s Edition geïnspireerd op het verhaal van de game en Ayumi’s reis en zal de volledige fysieke kopie van de game, een artbook, een gelamineerd tweeluikalbum met game-informatie en 6 premiumkaarten van de hoofdpersonages, de officiële soundtrack, een bedrukte envelop met een set gestanste stickers bevatten, allemaal in een speciale verzamelbox.

Ga met Ayumi mee op een spannend verhaal van zelfontdekking, waarin hij zijn eerste voorzichtige stappen naar volwassenheid zet en de vreselijke vloek confronteert die op zijn geboortestad is gevallen. Verken een spookbos dat een vreselijk geheim verbergt en communiceer met een grote cast van vriendelijke en bedrieglijke personages in dit prachtig met de hand getekende verhaalavontuur.

  • MAGISCH REALISME IN HET JAPAN VAN DE JAREN 80 – Ontmoet een eclectische cast van personages geïnspireerd op de Japanse mythologie en verlies jezelf in een prachtig met de hand getekend en traditioneel geanimeerd avontuur.
  • VRIENDSCHAP & EERSTE LIEFDES – In een avontuur vol liefde, vriendschap en alle beproevingen van de opkomende adolescentie, ontmoet je onderweg een betoverende cast van fascinerende personages, van schoolvrienden en roddelende stadsmensen tot samoeraikraaien en kleptomane kappa’s – en het letterlijke meisje van je dromen.
  • EEN INTRIGEREND AVONTUUR – Last Time I Saw You is een gezellig en ontspannend 2D-verkenningsspel. Lichte actie, omgevingspuzzels, zijmissies en verzamelobjecten ondersteunen de hartverwarmende verhaallijn, die allemaal druipen van nostalgie en genegenheid voor een tijd lang vervlogen.

De fysieke standaard- en gelimiteerde Collector’s Editions van Last Time I Saw You worden later in 2024 uitgebracht voor PlayStation 5 en Nintendo Switch in Europese speciaalzaken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x