Home Gaming Metaphor: ReFantazio toont je twee nieuwe companions in nieuwe trailer

Metaphor: ReFantazio toont je twee nieuwe companions in nieuwe trailer

by Mark van Truijen

Atlus heeft een nieuwe showcasevideo uitgebracht voor Metaphor: ReFantazio, de aankomende fantasy-RPG van Studio Zero. De video biedt meer details over het verhaal, de setting en de personages. Het behandelt de verschillende metgezellen die de speler ontmoet tijdens het avontuur van de hoofdpersoon en introduceert er nog twee: Neuras en Junah.

Neuras is de piloot van de Gauntlet Runner en was voorheen ontwerper voor de koninklijke familie. Hoewel hij niet deelneemt aan gevechten, zorgt hij voor wat luchtigheid en wekt hij het Gunner-archetype tot leven. Naarmate de speler een band opbouwt met Neuras, kan de Gauntlet Runner mogelijk veranderen en verbeteren.

Junah is een zeer populaire zangeres met een “onverwacht belangrijke achtergrond”. Haar archetype is de Masked Dancer, en Persona-artiest Shigenori Soejima heeft haar ontworpen, geïnspireerd door de “Swinging London”-beweging uit de jaren 60. De ontwikkelaar benadrukte ook de acht stammen en hoe deze “vanaf nul” zijn gecreëerd op basis van de aangeboren eigenschappen van mensen.

Metaphor: ReFantazio wordt gelanceerd op 11 oktober voor PS4, PS5, Xbox Series X/S en pc

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x