Home Gaming Creatures of Ava krijgt trailer

Creatures of Ava krijgt trailer

by Jos Vis

Wat betekent het om iets te bewaren? Hoewel onze menselijke neiging is om de zwakken te beschermen en de kwetsbaren te helpen, durven spelers dan los te laten in het aangezicht van tegenspoed als de strijd te veel wordt? Deze dilemma’s en meer worden onderzocht in Creatures of Ava, de aankomende ‘creature saver’-titel van 11 bit studios, mede ontwikkeld door de Spaanse studio’s Inverge en Chibig met als doel het genre van de creature collector op te schudden.

Vanaf 10 juni, de eerste dag van het aankomende Steam Next Fest, kunnen spelers hun eerste echte glimp opvangen van Creatures of Ava, een actie-avonturenspel dat zich richt op het redden, niet verzamelen, van creaturen. Het verhaal speelt zich af op de planeet Ava, waar onze heldin Vic en haar metgezel Tabitha zijn neergestort. De levendige biomen van Ava wemelen van leven en kleuren, maar de planeet wordt geconfronteerd met een ernstige bedreiging. Een infectie die bekendstaat als ‘withering’ verspreidt zich en dreigt alle levensvormen uit te roeien. Het is aan jou om dit proces te begrijpen en te stoppen.

Creatures of Ava verschijnt in 2024 op Xbox Series X|S en Windows 11 PC. De game is bij de release beschikbaar op PC Game Pass en Xbox Game Pass voor consoles.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x