Home Gaming Realm of Ink bevestigd voor 17 mei in Early Access

Realm of Ink bevestigd voor 17 mei in Early Access

by Pim, Sel

Uitgever 663 Games is verheugd om aan te kondigen dat het langverwachte ink-stijl actie-roguelite Realm of Ink op 17 mei zal worden gelanceerd op Steam Early Access. De V1.0 PC-release en console-uitgaven zullen later in 2024 volgen.

663 Games heeft ook een opwindende nieuwe gameplay-trailer uitgebracht waarin een gloednieuw baasgevecht wordt getoond om dit geweldige nieuws te begeleiden. Kijk hoe de protagonist Rood het opneemt tegen de angstaanjagende Animitta Asura, de half-man, half-Boeddha mechanische monnik en bewaker van de desolate manuscriptruïnes op Animitta Mountain.

Ontwikkeld door Leap Studio, is Realm of Ink een ink-stijl actie-roguelite game die prachtig tot leven is gebracht met een kenmerkende mix van 2.5D Chinese inkt-schilderkunst en moderne art direction. Het heeft ook een rijk gevechtssysteem met meerdere speelbare personages. Het diepe en intrigerende verhaal van het spel bespreekt de filosofische betekenis van het leven en de overtuigingen van nihilisme en existentialisme.

“We zijn ontzettend enthousiast om Realm of Ink uit te brengen op Steam Early Access en de volgende stap te zetten in onze ontwikkelingsreis,” aldus Dai, CEO van Leap Studio. “Hoewel we streven naar een vlekkeloze officiële lancering, erkennen we als een pas opgerichte onafhankelijke gamestudio dat onze ervaring en middelen nog steeds groeien. We beseffen dat alleen door te vertrouwen op echte feedback en suggesties van spelers we ons product continu kunnen verfijnen en de best mogelijke game-ervaring kunnen bieden.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x