Home Gaming Reigns: Three Kingdoms brengt vandaag een episch verhaal over romantiek en oorlog naar PC en Switch

Reigns: Three Kingdoms brengt vandaag een episch verhaal over romantiek en oorlog naar PC en Switch

by Jos Vis

De veelgeprezen ontwikkelaar Nerial en Nerial-superfans Devolver Digital hebben vandaag Reigns: Three Kingdoms op Steam en Nintendo Switch uitgebracht voor € 2,99! Reigns: Three Kingdoms, voorheen exclusief verkrijgbaar op Netflix, het vijfde deel in de bekroonde, miljoenen gedownloade franchise, neemt spelers mee naar de turbulente laatste jaren van de Han-dynastie, geïnspireerd door het klassieke historische epos Romance of the Three Kingdoms.

Reigns: Three Kingdoms bouwt voort op de principes die in de vorige Reigns-games zijn onderzocht door een uniek vechtsysteem te creëren dat een nieuwe dimensie aan het kernconcept van de game geeft. Spelers zullen de vele facties, oorlogen en helden van het epische verhaal verkennen, onderhandelen met rivalen, allianties versterken, vijanden bekeren en soldaten rekruteren om te vechten!

Beginnend als een eenvoudige bedelaar, zullen spelers proberen de sociale ladder te beklimmen totdat ze een van de 14 regio’s van China regeren op het moment dat de centrale macht van de keizer uiteenvalt. Door een schokkende metafysische wending wordt de speler belast met het verenigen van de strijdende partijen en belandt hij in een race tegen de klok om te begrijpen welke gevolgen zijn acties zullen hebben voor de geschiedenis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x