Home Gaming Ubisoft’s The Crew Motorfest onderweg om de grootste lancering van de franchise te worden

Ubisoft’s The Crew Motorfest onderweg om de grootste lancering van de franchise te worden

by Mark van Truijen

Vandaag heeft Ubisoft® aangekondigd dat The Crew™ Motorfest, de gloednieuwe open wereld rijervaring van The Crew franchise, een sterke start heeft gemaakt. Het spel is de hoogst gewaardeerde titel in de franchise en had de beste eerste week voor de franchise in termen van totale eenheidsverkoop, totale consumentenuitgaven en adoptiegraad van het seizoenspas.

The Crew Motorfest is positief ontvangen door zowel critici als spelers en maakt zijn belofte waar van adembenemende Hawaiiaanse landschappen en grafische getrouwheid, verbeterde voertuigbesturing en een ode aan de autocultuur door het Playlist-systeem. De community van The Crew 2 heeft het nieuwe opus al omarmd en heeft gebruik gemaakt van de ‘Collection Import’-functie, met meer dan 42 miljoen voertuigen geïmporteerd van The Crew 2 naar The Crew Motorfest.

“We zijn verheugd over de enthousiaste reactie die alle franchise-records heeft gebroken, en we willen onze community bedanken voor hun ongelooflijke steun,” zei Ahmed Boukhelifa, Managing Director, Ubisoft Ivory Tower. “De lancering is slechts het begin: we hebben regelmatige updates gepland met nieuwe thema’s en ervaringen, en zeer sterke post-launch ondersteuning met een mix van gratis en betaalde content, voor nog lange tijd.”

Meer dan 40 miljoen spelers hebben zich sinds 2014 bij de franchise aangesloten, waarbij in juli van dit jaar maandelijkse gemiddelde gebruikersrecords werden gebroken, meer dan vijf jaar na de lancering van The Crew 2. Ubisoft Ivory Tower, de studio achter de The Crew-franchise, heeft zijn vermogen bewezen om op lange termijn hoogwaardige content te leveren en heeft feedback van spelers uit playtests gedurende de ontwikkeling geprioriteerd.

Het spel is nu beschikbaar op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One, evenals Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers kunnen ook de Ultimate Edition van het spel spelen met een Ubisoft+ abonnement, op Xbox, Amazon Luna en PC via Ubisoft Connect.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x