Home Gaming Banishers: Ghosts of New Eden brengt overview trailer uit

Banishers: Ghosts of New Eden brengt overview trailer uit

by Mark van Truijen

DON’T NOD en Focus Entertainment hebben een nieuwe gameplay-overzichtstrailer uitgebracht voor Banishers: Ghosts of New Eden. Het actie-RPG speelt zich af in Noord-Amerika, waar de geestenjagers Red en Antea door het land zwerven om dolende zielen te kalmeren. De twist is dat Antea overleden is, maar haar geest blijft aan Red gebonden.

Je kunt de levenden opofferen om Anthea’s wederopstanding te helpen of individuen sparen, maar sommigen verdienen misschien niet altijd genade. Hoe dan ook, je keuzes zullen gevolgen hebben. Je zult ook verschillende geesten tegenkomen en kunt ervoor kiezen om ze naar de leegte te verbannen of ze te helpen opstijgen.

Spelers wisselen af tussen Red en Antea, waarbij de eerste vertrouwt op een zwaard, vuurverbanning magie en een geweer terwijl de laatste spirituele slagen gebruikt. Je kunt nieuwe vaardigheden voor beiden ontgrendelen, maar Antea is ook goed buiten gevechten, met haar Spectral Leap die in staat is om hogere gebieden te bereiken. Het is een goed idee om eerdere locaties opnieuw te bezoeken om nieuwe dingen te ontdekken.

Banishers: Ghosts of New Eden wordt gelanceerd op 7 november voor Xbox Series X/S, PS5 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: