Home Gaming UBISOFT onthuld de toekomst van The Crew

UBISOFT onthuld de toekomst van The Crew

by Mark van Truijen

Vandaag heeft Ubisoft meerdere aankondigingen gedaan met betrekking tot The Crew™ tijdens de The Crew Summer Showcase. Zestien jaar na de oprichting van de studio Ubisoft Ivory Tower, en met meer dan 40 miljoen spelers in de The Crew-franchise, heeft het ontwikkelingsteam de volgende mijlpalen geïntroduceerd voor The Crew 2 en de recentelijk onthulde nieuwe versie: The Crew Motorfest.

The Crew Motorfest werd geïntroduceerd door Malu, de PR van het in-game festival, die meer informatie deelde over de multiplayerfuncties en de plannen na de release voor het eerste jaar aan inhoud van The Crew Motorfest. Naast het recentelijk geïntroduceerde afspeellijstsysteem biedt het spel een verscheidenheid aan nieuwe spelmodi, activiteiten en evenementen voor alle autoliefhebbers. Elk uur organiseert Motorfest enkele head-to-head showdowns waarbij spelers hun rijvaardigheid kunnen meten met andere spelers. We beginnen met de Grand Race, een massale race met maximaal 28 spelers die strijden op willekeurig gegenereerde circuits over het hele eiland. Wie als eerste de finish bereikt, wint! Voor degenen die van wat meer chaos houden, zorgt de Demolition Royale ervoor dat ze zich aansluiten en zich voorbereiden op de crash, want slechts één team zal als winnaar uit deze hevige confrontatie komen.

Maar de festiviteiten van Motorfest zijn nog maar net begonnen, met een programma dat het hele jaar door zal plaatsvinden en vermaak zal bieden, inclusief nieuwe afspeellijsten, Summit-wedstrijden, gasten en vieringen. Zoals bij elk festival is het hoofdpodium waar de actie plaatsvindt. Het brengt een selectie van thematische evenementen en uitdagingen samen, ondersteund door een zorgvuldig samengestelde line-up van voertuigen en beroemde gasten zoals professionele coureurs, tuners en content creators. De eerste gast die wordt onthuld, is niemand minder dan de beruchte Hoonigan, die in Seizoen 2 zal aansluiten met hun speciale projectvoertuigen. Elke vier maanden zal er een nieuw seizoen plaatsvinden, doordrenkt met een unieke fantasie van autoscultuur, waarbij elke maand nieuwe activiteiten op het hoofdpodium van Motorfest worden geïntroduceerd.

Spelers die graag een glimp willen opvangen van deze geweldige wereld en activiteiten kunnen zich nog steeds registreren voor de aankomende gesloten bèta, beschikbaar voor console- en pc-spelers, die plaatsvindt tussen 21 en 23 juli: https://thecrewgame.com/closed-beta


The Crew 2-spelers hebben ook meer geleerd over de functie Collectie Import, waarmee ze hun gepassioneerd opgebouwde voertuigencollectie van de afgelopen jaren gratis kunnen importeren naar The Crew Motorfest. Deze functie is compatibel met de meeste voertuigen en uiterlijke aanpassingen die zijn gekocht of ontgrendeld vóór het einde van The Crew 2 Seizoen 8, terwijl de inhoud van Seizoen 9 later kan worden geïmporteerd. Het importeren van de collectie is volledig optioneel, en spelers die liever met een schone lei beginnen, hebben de mogelijkheid om hun Motorfest-avontuur helemaal opnieuw te beginnen.

Tot slot vierde The Crew 2 op deze dag ook zijn 5e verjaardag, en het team presenteerde trots hun plannen voor de komende livecontent van Jaar 6. Het begint met Seizoen 9, dat op 5 juli wordt uitgebracht en een langverwachte functie introduceert: de Race Creator. Deze tool geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen races te maken en te delen met hun community, rechtstreeks tijdens het vrij rondlopen in de wereld van TC2. Ze hebben de mogelijkheid om hun eigen regels, categorieën en aanpassingen (automodel of merk, verkeer, weer, tijdstip van de dag, enzovoort) toe te passen om hun droomraces te creëren en fans te laten stemmen op hun favoriete creaties! De eerste van de twee afleveringen van Seizoen 9 introduceert nieuwe verhalen en evenementen van American Legends, waarbij The Crew 2-spelers de mogelijkheid krijgen om het land te doorkruisen tijdens een epische schattenjacht achter het stuur van legendarische vierwielers zoals de Bugatti Chiron Sport 300+ Divine Edition (Hypercar), de Ford Mustang Boss 429 Lime Edition (Straatrace), de Chevrolet Camaro RS Ghost Edition (Straatrace) of de Nissan GT-R Haru Edition (Straatrace). Deze race-avonturen over het vasteland van de Verenigde Staten, en met name het Road to O’ahu-evenement, zullen spelers details en achtergrondverhalen laten ontdekken die verbonden zijn met de volgende aflevering van de franchise: The Crew Motorfest. Spelers krijgen de mogelijkheid om al die nieuwe functies te testen tijdens een TC2 Free Weekend, dat plaatsvindt van 6 tot 10 juli op pc en consoles!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x