Home Gaming RGG Summit Fall 2023 aangekondigd

RGG Summit Fall 2023 aangekondigd

by Mark van Truijen

Er lijkt nooit een tekort te zijn aan nieuwe Like a Dragon-games (of Yakuza-games, als je de oude naam van de serie nog steeds niet uit je hoofd kunt krijgen) aan de horizon, wat op zijn beurt betekent dat ontwikkelaar RGG Studio altijd nieuwe details lijkt te hebben om te delen over zijn aankomende releases. We hebben onlangs net verse nieuwe beelden gekregen van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name en Like a Dragon: Infinite Wealth tijdens RGG Summit Summer 2023, maar de ontwikkelaar heeft nog meer van dat gepland voor later dit jaar.

Afsluitend tijdens hun recente live evenement kondigde Ryu Ga Gotoku Studio aan dat ze later in de herfst terug zullen komen met een nieuwe RGG Summer om nieuwe updates en details te bieden over aankomende Like a Dragon-titels. De specifieke datum voor het evenement is nog niet vastgesteld, maar die informatie zal waarschijnlijk in de komende weken en maanden bekend worden gemaakt.

Met de Tokyo Game Show gepland voor eind september, is het waarschijnlijk dat het evenement rond die periode zal plaatsvinden. Of er ook aankondigingen zullen zijn voor nieuwe games moet nog blijken – misschien zien we Judgment 3? Men kan in ieder geval hopen.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name wordt uitgebracht op 9 november voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One en pc. Like a Dragon: Infinite Wealth staat gepland voor begin 2024 voor dezelfde platforms.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x