Home Gaming Minecraft krijgt Archeology, Cherry Blossoms met nieuwe Trails and Tales Update, nu beschikbaar

Minecraft krijgt Archeology, Cherry Blossoms met nieuwe Trails and Tales Update, nu beschikbaar

by Mark van Truijen

De nieuwste update van Minecraft, Trails and Tales, is nu live. De update is gratis beschikbaar op elk platform waarop Minecraft draait. Bekijk hieronder de lanceringstrailer voor de update.

In de afgelopen maanden heeft ontwikkelaar Mojang verschillende details onthuld over de Trails and Tales-update, die een groot aantal nieuwe functies naar het spel zal brengen, waaronder een nieuw archeologisch mechanisme en de Sniffer-mob, die hand in hand zullen werken.

Voor de bouwers onder ons brengt Trails and Tales een scala aan nieuwe blokken en materialen naar Minecraft, waaronder bamboe- en kersenbomen. Met de nieuwe materialen kunnen spelers nieuwe meubels bouwen, evenals een bamboevlot. De aanwezigheid van kersenbomen brengt ook een zeldzaam nieuw biome met zich mee, met kersenbloesems.

De update brengt ook kleinere dingen naar Minecraft, zoals de mogelijkheid om borden op te hangen waar spelers maar willen. Naast het helpen van spelers bij het navigeren in hun werelden, kunnen de borden ook worden gebruikt voor kattenkwaad, omdat ze spelers in staat stellen afspeelbare geluiden van mobs toe te voegen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x