Home Gaming Diablo 4 Hardcore karakters riskeren Permadeath

Diablo 4 Hardcore karakters riskeren Permadeath

by Mark van Truijen

Blizzard heeft bekendgemaakt dat het spelen van de PvP-modi in Diablo 4 met een Hardcore-personage het risico met zich meebrengt dat je het personage permanent verliest als je sterft. Toen hem werd gevraagd hoe het spel Diablo 4 de PvP voor Hardcore-personages behandelt, antwoordde lgobal community development director Adam Fletcher eenvoudigweg met “permadeath”.

Ter context: Hardcore-modus is een traditie in actie-RPG’s waarbij spelers constant het risico lopen om hun personages permanent te verliezen, aangezien de dood in Hardcore-modus typisch permanent is. Hoewel Hardcore-modus-personages meestal gericht zijn op verschillende PvE-aspecten van games, zou Diablo 4’s Fields of Hatred enkele wedstrijden met hoge inzet tussen Hardcore-modus-spelers kunnen veroorzaken.

Het is vermeldenswaard dat Diablo 4 een prestatie heeft voor Hardcore-personages, die kan worden verdiend door 10 PvP-kill te krijgen. De Fields of Hatred zijn echter optioneel en spelers kunnen ervoor kiezen om de PvP van Diablo 4 volledig te negeren als ze dat willen.

In aanloop naar de Server Slam van 12 mei heeft Diablo 4 behoorlijk wat trailers uitgebracht. De meest recente video geeft details over de verschillende klassen van het spel, evenals aanpassingsopties en variatie in het opbouwen van personages.

Diablo 4 wordt op 6 juni uitgebracht voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x