Home Gaming Cities: Skylines 2 is “ons meest ambiteuze project tot nu toe” aldus Colossal Order

Cities: Skylines 2 is “ons meest ambiteuze project tot nu toe” aldus Colossal Order

by Mark van Truijen

Colossal Order heeft Cities: Skylines 2 aangekondigd, meer dan acht jaar nadat de eerste versie werd uitgebracht. Het spel zal behoorlijk groot zijn, met gelekte prestaties die wijzen op 150 maptegels. De ontwikkelaar heeft meer informatie over het project onthuld op Twitter in antwoord op vragen van fans.

Cities: Skylines 2 is al “een paar jaar” in ontwikkeling en wordt nog steeds ontwikkeld in Unity, ondanks tegenovergestelde theorieën. Of assets die momenteel beschikbaar zijn in de huidige Workshop kunnen worden overgedragen, zei de ontwikkelaar dat de opvolger “een geheel nieuw spel is. Bestaande Workshop-content moet waarschijnlijk opnieuw worden gemaakt of aangepast.” Meer informatie over modding wordt beloofd in de toekomst.

Hoewel de opvolger “elk mechanisme in de franchise” uitbreidt, zal er geen multiplayer zijn, althans niet op korte termijn, omdat het team zich richt op singleplayer. “Het toevoegen van multiplayer-ondersteuning vergt een ongelooflijke hoeveelheid tijd en middelen die afbreuk zouden doen aan het opbouwen van de kernspeelervaring die we proberen te creëren.”

Plannen kunnen later veranderen, maar houd je adem niet in. Aan de positieve kant is het goed nieuws voor fans van het basisspel.

Cities: Skylines 2 wordt dit jaar uitgebracht voor Xbox Series X/S, PS5 en PC. Blijf op de hoogte voor meer details in de komende maanden.

https://twitter.com/ColossalOrder/status/1643237595139244034?s=20

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x