Home Gaming Quantum Break komt terug naar de Game Pass aldus Remedy

Quantum Break komt terug naar de Game Pass aldus Remedy

by Mark van Truijen

Onlangs werd bevestigd dat Quantum Break later deze maand Xbox Game Pass zal verlaten, en hoewel het nieuws aanvankelijk zorgen deed rijzen over waarom een first-party Xbox-exclusive geen permanente plaats heeft in de bibliotheek van de service, onthulde Microsoft niet lang daarna dat de verwijdering was veroorzaakt door licentieproblemen en dat het bedrijf achter de schermen werkte om de problemen op te lossen.

Ontwikkelaar Remedy Entertainment heeft nu een officiële verklaring afgelegd waarin het bevestigt dat de sci-fi third-person shooter tijdelijk uit de Xbox Game Pass-bibliotheek wordt verwijderd vanwege “een aantal verlopen licenties die in het proces van vernieuwing waren”.

Remedy heeft herhaald dat Quantum Break “terug zal komen op Game Pass”, hoewel de ontwikkelaar, net als Microsoft, geen details heeft gegeven over wanneer dat zal gebeuren. “We laten het je weten zodra het terug is,” zegt het bedrijf. In ieder geval kunnen fans van de shooter erop vertrouwen dat deze uiteindelijk terug zal zijn op Xbox Game Pass.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: