Home Gaming Amnesia: The Bunker Trailer teased een lekkere ontsnapping met wat goeie explosies

Amnesia: The Bunker Trailer teased een lekkere ontsnapping met wat goeie explosies

by Mark van Truijen

Amnesia: The Bunker kiest voor een meer survival sandbox benadering van horror dan de vorige delen in de serie, maar er is nog steeds een verhaal voor fans om van te genieten. Er is een nieuwe trailer beschikbaar die de situatie van de speler benadrukt, hoe te ontsnappen en het angstaanjagende monster dat hen achtervolgt. Bekijk het hieronder.

Het spel speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog en de speler controleert de Franse soldaat Henri Clément. Hij raakt gevangen in een verlaten bunker en moet een weg naar buiten vinden. Er zijn verschillende gevaren en valstrikken, maar het ergste van alles is dat er een monster op de loer ligt dat zich aanpast aan zijn bewegingen. Het verzamelen van hulpbronnen en het controleren op valstrikken is essentieel, maar je weet nooit wat er in het donker schuilt.

Elke speelsessie is anders vanwege de willekeurige elementen en de speler past zich aan de omstandigheden aan. Er is een centraal punt dat fungeert als een veilige kamer om de voortgang op te slaan, de generator van brandstof te voorzien en hulpbronnen op te slaan. Hoewel het waanzijnmechanisme uit de vorige games is verdwenen, is het “samenspel tussen licht en duisternis” nog steeds aanwezig, aangezien het monster de voorkeur geeft aan jagen in het donker.

Amnesia: The Bunker is vanaf 16 mei beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 en PC. Blijf op de hoogte voor meer details in de tussentijd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x