Home Gaming Heers in THRIVE: Heavy Lies the Crown

Heers in THRIVE: Heavy Lies the Crown

by Jos Vis

Vandaag kondigt de opkomende Canadese studio Zugalu Entertainment met trots hun aankomende middeleeuwse survival-stadsbouwer-titel, Thrive: Heavy Lies the Crown, aan voor vroege toegang op pc. Jij bent de leider van een groeiende nieuwe nederzetting; vestig en houd toezicht op de groei ervan tot een machtig koninkrijk, terwijl u cruciale keuzes maakt die van invloed zijn op het type leider dat u wordt. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

“We zijn verheugd om een ​​1-4 speler multi-city bouwspel tot leven te brengen. Zelden krijg je in dit genre de kans om samen met je vrienden je koninkrijk op te bouwen en heb je de keuze om coöperatief of competitief te spelen’, zegt Branden Sloane, medeoprichter en CEO van Zugalu Entertainment. “Solo speelbaar of met maximaal 3 vrienden, je zet handelsroutes op en strijdt met je vrienden om het meest succesvolle koninkrijk te bouwen – als je “vrienden” succesvoller zijn dan jij, dan is aanvallen altijd een optie. We hebben de game Thrive: Heavy Lies the Crown genoemd, of je nu kiest om te spelen als een vriendelijke of wrede heerser, al je keuzes zijn belangrijk. De dagelijkse beslissingen die je neemt, hebben een directe invloed op de samenleving die je creëert, waar de behoeften van de toeleveringsketen en alliantie- of militaire opties er allemaal toe doen. Kies verstandig en help uw koninkrijk te bloeien.”

Thrive: Heavy Lies the Crown is een complex spel om steden te bouwen met een realtime strategie-twist voor maximaal vier spelers. Het lot van het koninkrijk weegt zwaar op basis van de keuzes die je maakt. Als heerser leidt u uw volk door welwillendheid of tirannie, waarbij u een koers uitzet voor het type leider dat u uiteindelijk wordt en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Verken en breid je koninkrijk uit door een onbekend land, vestig een krachtig leger om je overheersing te versterken en neem deel aan realtime gevechten met vijanden die je heerschappij proberen toe te eigenen. Speel alleen of met maximaal vier vrienden; het lot van je koninkrijk wordt bepaald door uw wil.

Thrive: Heavy Lies the Crown is van plan om in maart 2023 in Early Access uit te brengen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x