Home Featured Sabre Interactive en Focus Home Interactive versterken hun samenwerking

Sabre Interactive en Focus Home Interactive versterken hun samenwerking

by Jos Vis

Onder de belangrijkste partners van Focus Home Interactive neemt Saber Interactive een belangrijke plaats in. Samen met MudRunner 2, die later dit jaar verschijnt, is Focus Home Interactive verheugd om aan te kondigen dat ze opnieuw samenwerken met Saber Interactive (Halo The Master Chief Collection, NBA 2K Playgrounds Series, Quake Champions …) voor de ontwikkeling van nieuwe ambitieuze projecten, maar ook voor de Switch en Mobile-poort van enkele belangrijke licenties.

“We zijn erg trots en waarderen Sabre graag als een trouwe ontwikkelaarspartner. Saber Interactive heeft een uitstekende visie op de markt en de industrie, met creatieve teams die in staat zijn om met gekke en spectaculaire spelconcepten te komen die een enorm aantal spelers zoals World War Z of MudRunner kunnen verslaan. Naast geweldige creatieve geesten, zijn ze ook getalenteerde ontwikkelaars, die high-techologieën maken, zoals zowel de indrukwekkende ‘Zweepmotor’ uit de Tweede Wereldoorlog als de ‘Advanced Physics Engine’ van MudRunner, waardoor de studio uitstekende en unieke spelervaringen kan bieden. We zijn blij om onze samenwerking met deze studio te versterken voor de ontwikkeling van nieuwe titels in de komende jaren “, aldus John Bert, COO van Focus Home Interactive.

“In onze twee decennia van game-ontwikkeling hebben we vastgesteld dat Focus een van de meest getalenteerde en toegewijde uitgevers is”, aldus Matthew Karch, CEO van Saber Interactive. “We zijn verheugd dat we de kans hebben om onze relatie met zo’n fantastisch team uit te breiden. . We kunnen niet wachten om meer te vertellen over wat ons te wachten staat. “

Twee nieuwe titels die in de komende jaren zullen worden ontwikkeld

De eerste titel die Sabre heeft ontwikkeld en is geboren na uitbreiding van de samenwerking met Focus, zal een geheel nieuwe en ambitieuze IP zijn, bestaande uit een geweldig coopspel dat zal profiteren van al het talent en de ervaring van de studio bij het leveren van spectaculair, leuk en entertaining. spellen.

Hun tweede titel is misschien wel het meest ambitieuze project in de geschiedenis van de uitgever – een ervaring van AAA-kwaliteit die wordt ondersteund door een van de belangrijkste licenties in het universum van Games Workshop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: