Home Gaming Nieuwe update voor Red Dead Online!

Nieuwe update voor Red Dead Online!

by Sven

Inwoners in de buurt van Braithwaite Manor hebben meerdere arbeiders en dieren verloren aan de Legendary Iwakta Panther. Het vereist expertise om het te kunnen opsporen, en een dapper hart om op het sluwe dier te jagen of er een monster van te nemen.

Praat met Harriet in haar winkel om deze nieuwe Sighting Mission te starten, en zorg ervoor dat je genoeg Sedative Ammo inslaat wanneer je een meer vredelievende aanpak in petto hebt. 

Winkel van Gus

Kies je ervoor om dodelijk geweld te gebruiken tegen de Legendary Iwakta Panther, neem dan zijn gevlekte vacht mee naar de winkel van Gus om het voor keiharde cash te verkopen. Hiermee ontgrendel je de prachtige Iwakte Coat voor aankoop.

Eenmaal in het bezit van unieke nieuwe materialen, verkoopt Gus Macmillan vol trots een nieuw variant van de boog – gemaakt van dik bot en grove panterhuid. Koop de the Improved Bow Variant – Jaguar vandaag nog, exclusief bij de winkel van Gus.

Als je de Iwakta Coat of de nieuwe Improved Bow Variant koopt, ontvang je een gratis Single Bandolier als beloning. Daarnaast verkoopt Gus deze week al zijn Trapper Hats en Saddlebags met 40% korting.

Halloween bonussen 

Spelers die deelnemen aan Dead of Night – de gruwelijke Featured Series dat een strijd van bovennatuurlijke proporties is tussen de levenden en doden – kunnen nog altijd profiteren van driedubbele Gold en XP-payouts. Speel je Dead of Night op Halloween, dan voltooi je een Daily Challenge. Hetzelfde geldt voor het eten van snoep. Vier gepast en verantwoord feest. 

De spookachtige collectie Halloween-maskers van Madam Nazar is nog altijd in het bezit van de reizende verkoopster, maar wel alleen t/m 2 november. 

Ondertussen is het booming business voor allerlei soorten Roles. Alle Bounty Hunter Missions, Collector Set Sales, Moonshiner en Trader Sales betalen een extra 25% cash plus dubbel Role XP uit t/m 2 november. 

Spelers in het bezit van de nieuwe Halloween Pass ontvangen een Weapon Component naar keuze als beloning.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x