Home Gadgets CORSAIR toont eerste lijn individueel adresseerbare RGB-verlichte voedingen

CORSAIR toont eerste lijn individueel adresseerbare RGB-verlichte voedingen

by Jos Vis

CORSAIR heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn eerste lijn individueel adresseerbare RGB-verlichte voedingen, de CX-F RGB-serie. CX-F RGB PSU’s leveren 80 PLUS Bronze-gecertificeerde efficiëntie met volledig modulaire bekabeling en zijn verkrijgbaar in modellen van 550 W, 650 W en 750 W met een zwarte of witte behuizing en kabels. Een 120 mm RGB-ventilator met acht aanpasbare RGB-LED’s verlicht het interieur van uw systeem, afgesteld via ingebouwde drukknopbediening, geavanceerde aanpassing met CORSAIR iCUE-software of moederbord 5V ARGB-bediening.

Met een 80 PLUS Bronze-classificatie biedt de CX-F RGB-serie tot 88% operationele efficiëntie, waarbij gebruik wordt gemaakt van 105 ° C geclassificeerde Japanse primaire elektrolytische condensatoren om een ​​consistent, betrouwbaar vermogen en uitstekende elektrische prestaties te leveren. De volledig modulaire bekabeling betekent dat u alleen de kabels hoeft aan te sluiten die uw systeem nodig heeft, waardoor het eenvoudig is om een ​​schone build af te ronden. De koelventilator van 120 mm werkt volgens een aangepaste ventilatorsnelheidscurve, speciaal berekend voor stille koeling en tegelijkertijd stabiele, efficiënte stroomvoorziening naar uw pc. De CX-F RGB-serie biedt ook volledige compatibiliteit met de Microsoft Modern Standby-slaapmodus bij aansluiting op compatibele moederborden en CPU’s, voor extreem snel ontwaken uit de slaapstand.

Verlicht door acht heldere, individueel adresseerbare RGB-leds, biedt de CX-F RGB een eenvoudige drukknopbediening van uw verlichting, door negen vooraf ingestelde verlichtingsmodi en acht verschillende kleuren te doorlopen. Voor meer geavanceerde bediening sluit u een CX-F RGB-voeding aan op een CORSAIR iCUE RGB-verlichtingscontroller, zoals de iCUE Lighting Node PRO of Commander PRO, en gebruikt u de kracht van iCUE-software om uw verlichting volledig aan te passen. CX-F RGB-PSU’s bevatten ook een 5V ARGB-adapter voor RGB-lichtregeling via het moederbord. *

Met een garantie van vijf jaar als uw garantie voor een betrouwbare werking tijdens meerdere systeembouw, levert de CX-F RGB-serie een constant vermogen en spectaculaire kleuren.

  • ARGB-besturing vereist een compatibel moederbord met 3-pins 5V RGB-verlichtingsregelkop.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen

CORSAIR CX-F RGB-serie voedingen zijn per direct verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en het CORSAIR wereldwijde netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs.

CORSAIR CX-F RGB-serie voedingen worden gedekt door een garantie van vijf jaar, naast het wereldwijde CORSAIR-klantenservice en technische ondersteuningsnetwerk.

Raadpleeg de CORSAIR-website of neem contact op met uw lokale CORSAIR-verkoop- of PR-vertegenwoordiger voor actuele prijzen van CORSAIR CX-F RGB-serie voedingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x