Home Gaming Destiny’s Sword neemt deel aan PAX

Destiny’s Sword neemt deel aan PAX

by Jos Vis

2Dogs Games is verheugd aan te kondigen dat zijn genre-buigende sociale en strategische RPG Destiny’s Sword van nu tot 20 september dit jaar deelneemt aan de virtuele PAX Online. Het team is de afgelopen maanden hard aan het werk geweest en is verheugd om aan te kondigen dat er een gloednieuwe openbare demo komt met geheel nieuwe gameplay, bijgewerkte functies en inhoud.

YouTube video

Destiny’s Sword neemt tegenwoordig een unieke ruimte in in gaming. Ontwikkelaars zijn trotse supporters van veteranen over de hele wereld wiens moedige verhalen over zowel het actieve leven als het leven na hun diensttijd de game hebben geïnspireerd. Het team heeft onvermoeibaar samengewerkt met organisaties voor geestelijke gezondheidszorg zoals Take This en de ondersteuningsgroep voor veteranen, Spartan Wellness, om ervoor te zorgen dat ze de geestelijke gezondheid en de langetermijnimpact van de strijd met waardigheid en respect benaderen.

Als onderdeel van PAX Online nodigt 2Dogs Games spelers uit om hun eigen personage te maken dat deel gaat uitmaken van hun prequel-roman! Je personage wordt gebaseerd op je input en wordt gebruikt om de game te testen terwijl we naar de lancering gaan. Verlanglijsters zullen doorlopende maandelijkse veldrapporten ontvangen over de voortgang en gebeurtenissen van hun personage, waarin de diepte van de veranderingen wordt getoond die het levende verhaal van Destiny’s Sword zullen bouwen!

Bovendien geeft 2Dogs tijdens PAX exemplaren weg van de beroemde Sci-Fi-schrijver M.D. Cooper’s prequel-roman, Lucidium Run. Houd de PAX Online-site en de sociale media van 2Dogs Games in de gaten voor meer informatie over hoe je kunt deelnemen.

Het unieke perspectief van de game wordt tot leven gebracht door een serie space-opera-romans die exclusief voor 2Dogs Games zijn geschreven door bestsellerauteur M. D. Cooper. Tegen deze rijke achtergrond geven alle duizenden spelers vorm aan hun unieke verhaal, verweven met de ervaringen van de andere spelers – allemaal strijden ze om de mogelijkheid om zich een weg te banen naar de volgende roman in de lopende serie.

Spelers worden uitgenodigd om erachter te komen waarom critici Destiny’s Sword “een MMO met een hart” noemen. De bijgewerkte demo biedt een verticaal deel van het spel om de baanbrekende aspecten ervan te laten zien. Na het spelen kunnen fans naar de Steam-pagina gaan om Destiny’s Sword aan hun verlanglijst toe te voegen voorafgaand aan de geplande release.

Redacteurs en beïnvloeders: als er een manier is waarop we u kunnen helpen met uw berichtgeving over dit opwindende Destiny’s Sword-nieuws, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nodigen je uit om te streamen, erover te schrijven en met je gemeenschappen te chatten over Destiny’s Sword. Als je het team wilt interviewen, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het gebeurt!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x