Home Gaming The Waylanders laat opties zien

The Waylanders laat opties zien

by Jos Vis

Gato Salvaje heeft een nieuwe video uitgebracht met een selectie van de opties voor het maken van personages in The Waylanders. Met meerdere races, klassen en achtergronden om uit te kiezen, biedt The Waylanders een breed scala aan aanpassingsopties.

The Waylanders komt deze zomer naar Steam Early Access en begint in een mythisch Keltisch tijdperk vol geschiedenis en zet de speler op avontuur door de regio Katia en de middeleeuwse toekomst in.

YouTube video


Spelers die hun personage creëren in The Waylanders hebben zes basisklassen om uit te kiezen: Warrior, Guardian, Rogue, Ranger, Sorcerer en Healer. Elke basisklasse heeft een verscheidenheid aan specialisaties die op latere niveaus beschikbaar zijn, wat een breed scala aan opties biedt voor meerdere playthroughs.

Formaties zijn een nieuw RPG-gameplay-element dat in The Waylanders is geïntroduceerd en dat speciale aanvallen, vaardigheden en transformaties biedt op basis van de klassensamenstelling van het personage van de speler en hun begeleidende metgezellen. Deze video toont ook slechts een paar van de formatie mogelijkheden beschikbaar, waaronder de drie die in de video: Golem Transformation, Spear Rush en Conclave.

In aanvulling op hun klasse, kunnen spelers hun ras (Human, Mourian, Half-Formorian, Werewolf) kiezen en kiezen uit een verscheidenheid van achtergronden (Celtic Soldier, Celtic Druid, Egyptische, Mourian Diplomat, Mourian Protector, Honden van Ares Mercenary, Alpha Wolf en Slave).

Zie hieronder voor een lijst met klasse-, race- en achtergrondbeschrijvingen. Meer informatie over The Waylanders is beschikbaar op de website van de game en de Steam-pagina.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x