Home Gaming TennoCon is onderdeel van Summer Game Fest

TennoCon is onderdeel van Summer Game Fest

by Jos Vis

De Canadese ontwikkelaar en uitgever Digital Extremes heeft vandaag aangekondigd dat de aankoop van de nieuwe TennoCon Game Packs haar twee liefdadigheidspartners, Autism Ontario London en The Alzheimer Society London en Middlesex, zal ondersteunen. Voor het vijfde opeenvolgende jaar vindt op zaterdag 11 juli de TennoCon van Digital Extremes plaats, de voor Warframe bestemde gameconferentie die is opgezet voor een spelersbestand van meer dan 50 miljoen spelers. Vanwege gezondheidsbeperkingen van het Coronavirus (COVID-19), TennoCon 2020 wordt een volledig digitaal evenement en is nu opgenomen in het allereerste Summer Game Fest-programma.

Na de uitgebreide paneelstreams van vorig jaar, had Digital Extremes al gepland om de digitale programmering in 2020 uit te breiden, zodat meer spelers thuis de vreugde van TennoCon konden ervaren en vieren. Dit jaar zal DE vanuit huis werken alle TennoCon-inhoud live uitzenden via Twitch, Mixer, YouTube en Facebook Live.

Drie nieuwe TennoCon-pakketten zijn ontworpen zodat spelers de opwinding en verbondenheid van TennoCons volledig digitale conferentie kunnen ervaren in plaats van een fysiek evenement. Het Digital Pack is een exclusieve suite van in-game cosmetica, items en Baro’s Relay; het Merch Pack bevat exclusieve fysieke TennoCon-uitrusting (prachtig herdenkings-T-shirt en speld). En de TennoCon-bundel combineert zowel digitale als Merch Packs tegen een gereduceerd tarief. Bekijk de website van Warframe voor meer informatie.

Omdat TennoCon een liefdadigheidsevenement is, zal een deel van alle opbrengst worden gegeven aan gewaardeerde partners van Digital Extremes, Autism Ontario London en Alzheimer Society London en Middlesex (ASLM), twee gemeenschapsgerichte, lokale Canadese organisaties die burgers helpen die speciale aandacht en zorg.

“Autism Ontario London is verheugd om samen te werken met Digital Extremes en meer inzicht te geven in Autism Spectrum Disorder (ASD) in de game-industrie”, zegt Kelly Wilson, Autism Ontario London – Chapter Development Coordinator. “In Canada wordt bij 1 op de 66 kinderen en jongeren autisme vastgesteld, waardoor autisme een van de meest voorkomende ontwikkelingsstoornissen is. Het is van vitaal belang dat mensen met autisme – of ze nu persoonlijk gediagnosticeerd zijn of voor iemand anders zorgen – de steun krijgen die nodig is om de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd aan te kunnen. We zijn dankbaar voor de samenwerking met gemeenschapsgerichte organisaties zoals Digital Extremes die ons helpen om autisme te ondersteunen. ”

“We zijn heel blij dat Digital Extremes onze organisatie heeft gekozen als een van de partnerliefdadigheidsinstellingen voor TennoCon 2020”, aldus Carol Walters, CEO van de Alzheimer Society London en Middlesex (ASLM). “Gezinnen met dementie kunnen zich in normale tijden geïsoleerd, overweldigd en angstig voelen en de afgelopen maanden waren allesbehalve normaal. De behoefte aan ondersteunende diensten voor dementie in onze regio blijft toenemen en als de COVID-19-crisis ons iets heeft geleerd, is het de kracht van de gemeenschap die samenkomt om anderen te helpen. We zijn dankbaar voor deze samenwerking en waarderen de inzet van Digital Extremes om ons werk, onze klanten en onze gemeenschap te ondersteunen. ”

Sinds zijn debuut in 2016 blijven de digitale streams van TennoCon, zoals Warframe zelf, gratis. Spelers die tijdens het evenement zelf willen doneren, kunnen dit doen via Warframe’s Tiltify-pagina, die live gaat tijdens Tennocon, Tiltify.com/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x