Home Gaming Eerste Borderlands 3 campaign add-on onthuld en te zien in nieuwe trailer

Eerste Borderlands 3 campaign add-on onthuld en te zien in nieuwe trailer

by Sven

Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot komt uit op 19 december. Tijdens de derde aflevering van The Borderlands Show werd er heel wat nieuwe informatie gegeven, onder meer over de verhaaluitbreiding, het gratis Borderlands weekend en de volgende patch.

Zorg dat je er klaar voor bent om all-in te gaan, Vault Hunter. Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot is officieel onthuld als de eerste campaign add-on voor Borderlands 3 en verschijnt op 19 december. Tijdens de derde aflevering van The Borderlands Show  was Gearbox Studio-oprichter Randy Pitchford te gast bij vaste presentatoren Greg Miller en Fran Mirabella om dieper in te gaan op deze nieuwe plundertocht.

In het kort: Moxxi’s werft jou om een verlaten ruimtestation over te nemen. Het station werd gebouwd door de beruchte Handsome Jack toen hij nog president van de Hyperion Corporation was. The Handsome Jackpot is met zijn neon lichten, gokkasten en gouden beelden waarschijnlijk de meest opzichtige plek in het universum om te gaan. Het zwermt er ook van de Hyperion Loader Bots, terwijl er ook genoeg doorgedraaide looters rondlopen op het ruimtestation, die daar vastzitten sinds de dood van Jack. Maar dat is niet alles:

  • Ontdek een volledig nieuw gebied in de ruimte, vol met unieke plekken waarin de levensstijl van Handsome Jack goed terug te zien is;
  • Neem deel aan Moxxi’s crew vol met excentrieke personages en vecht mee in een ultieme overval op het casino, verdeeld over meerdere spectaculaire missies;
  • Ontdek verborgen geheimen en bizarre gebeurtenissen in The Handsome Jackpot via nieuwe side missies en Crew Challenges;
  • Pak een vleugje van Pandora’s verleden mee wanneer je het gevecht aangaat met de Hyperion-troepen die Handsome Jack overleefd hebben, inclusief nooit eerder geziene vijanden en immens grote eindbazen;
  • Maak je Vault Hunter’s loadout nog beter met volledig nieuwe Legendary weapons en uitrustingen;
  • Vergroot je collectie met cosmetische voorwerpen, nieuwe Vault Hunter-hoofden en skins, sierraden voor op je wapen, een ECHO Device skin en nieuwe emotes.

Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot is gemaakt voor personages die minimaal level 13 zijn, maar bevat een automatisch upscalingsysteem zodat Vault Hunters met een hoger level ook een uitdaging hebben en sterke loot kunnen vinden. Om deze content te kunnen spelen, moet je minimaal Sanctuary III vrijgespeeld hebben, de thuisbasis die je bereikt aan het einde van de proloog. Voor meer informatie over de eerste uitbreiding voor Borderlands 3klik hier. Download nagelnieuwe screenshots en artwork via deze link.

Vergeet niet dat Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot de eerste uitbreiding is van de vier DLC-pakketten die in ontwikkeling zijn voor Borderlands 3, en deel uitmaakt van de Season Pass en de Borderlands 3 Super Deluxe Edition. Voor iedereen die de game wil uitproberen, je kan Borderlands 3 gratis spelen op PlayStation 4 en Xbox One tussen 21 en 24 november.

Hoewel Borderlands 3’s eerste campaign add-on pas op 19 december verschijnt, is de eerstvolgende gratis content update direct beschikbaar. Zowel Takedown at the Maliwan Blacksite als Mayhem 4 worden geïntroduceerd in deze patch, waardoor ervaren Vault Hunters op nog meer manieren hun vaardigheden op de proef kunnen stellen.

Takedown at the Maliwan Blacksite is een gloednieuwe uitdaging in raid-stijl, speciaal gemaakt voor gecoördineerde teams van vier spelers met personages die het maximale level hebben bereikt. Met de restrictie op het aantal respawns worden de tegenstanders een pak dodelijker.

Het volledig nieuwe Mayhem 4 geeft een twist aan de Mayhem-modus, door alle sancties voor spelers weg te halen en in plaats daarvan twee willekeurige modifiers toe te voegen: ééntje die jou als speler een bonus geeft en één die je vijanden een bonus geeft. Ook heeft Mayhem 4 exclusieve Legendary gear, die je alleen kan verdienen als je Mayhem 4 aan hebt staan.

Zoals besproken tijdens de aflevering de derde aflevering, brengt de nieuwste patch ook de volgende veranderingen:

  • Alle bazen geven je nu loot uit een vaste poele, zodat je efficiënter een felbegeerd stukje Legendary armor kan farmen.
  • De Maximum Bank Space wordt geüpgrade van 50 naar 300 plekken en zoals gewoonlijk; SDU’s die de capaciteit van je bank verhogen kan je kopen bij Marcus in Sanctuary III;
  • Een Doelwit Dummy met een zeer bekend masker wordt op de schietbaan van Sanctuary III neergezet, zodat je rustig je wapens uit kan testen;
  • Nieuwe automaten worden toegevoegd aan verschillende mappen;
  • Spelers kunnen algemene verbeteringen aan de user interface vaststellen.

Tot slot heeft Gearbox Mayhem 2.0 aangekondigd; een langetermijnplan om de Mayhem-modus in z’n geheel te verbeteren met meer UI-ondersteuning, nieuwe Mayhem modifiers die een drastische impact maken op de gameplay, Mayhem afspeellijsten, nieuwe beloningen en extra levels doorheen de Mayhem-modus. Meer informatie over Mayhem 2.0 volgt in het komende jaar.

In aanloop naar de release van Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot op 19 december zullen we meer van de actie en het avontuur van deze uitbreiding tonen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x