That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Be like no one.  

Deze vier eenvoudige woorden kunnen meerdere reacties tot gevolg hebben, maar voor WWE Superstar Seth Rollins™ omschrijven ze zijn ongekende arbeidsethos, zijn verwoestende mindset en zijn ontzagwekkende carrière bij WWE.  

Sinds hij in 2010 bij de WWE kwam, volgde Rollins alleen zijn eigen regels. Hij was voorbestemd om anders te zijn, zijn eigen weg in te slaan en alle schepen achter zich te verbranden, ook als hij daarmee met tradities moest breken. De eerste zet op het schaakbord dat Rollins’ carrière is: de enige echte NXT®-kampioen worden in 2012 en zichzelf op de kaart zetten. De tweede zet: zijn debuut in het WWE-spelrooster verdienen in de Survivor Series® van 2013 en meedoen aan WWE Superstars met Roman Reigns™ en Dean Ambrose™ om The Shield™ te vormen en zich verzetten tegen elke vorm van autoriteit. Terwijl de schaakstukken in beweging waren, behaalde hij de ene overwinning na de andere: zo werd hij tweevoudig WWE-kampioen, landskampioen in de VS, WWE Tag Team-kampioen en ‘Mr. Money in the Bank®’, om maar een paar titels te noemen. Vandaag de dag staat ‘The Kingslayer’ boven aan alle klassementen voor de ultieme schaakmat: Triple H® behalen op het grootste evenement van WWE tijdens WrestleMania® 33.  

Bij elke berekende zet en elke daarop volgende reactie staat bij voorbaat al vast dat Rollins zal zegevieren, koste wat het kost, waarbij hij alle grenzen laat vervagen. 

Ter ere van zijn overwinningen in de ring en opvallende persoonlijkheid heeft 2K vandaag bekendgemaakt dat Seth Rollins de nieuwe Cover Superstar van WWE® 2K18 wordt bij de nieuwste release van het vlaggenschip van de WWE-games. Daarnaast wordt Rollins het boegbeeld van de wereldwijde marketingcampagne van WWE 2K18BE LIKE NO ONE – waarbij spelers worden uitgenodigd om Rollins’ persoonlijkheid en die van andere WWE Superstars beter te leren kennen terwijl ze ook meer te weten komen over de game. WWE 2K18 zal naar verwachting op 17 oktober 2017 wereldwijd worden uitgebracht voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One.  

‘Als WWE 2K18 Cover Superstar en ambassadeur van de reeks is het een grote eer en mijn missie om ervoor te zorgen dat deze game zijn titel – BE LIKE NO ONE – dubbel en dwars verdient. Hij staat symbool voor al mijn verwoestende principes,’ zei Seth Rollins. ‘Ik treed in de voetsporen van andere grote WWE 2K Cover Superstars – Dwayne “The Rock®” Johnson, John Cena®, Stone Cold Steve Austin® en Brock Lesnar® en ik neem nu de fakkel over namens een nieuwe generatie WWE Superstars. Ik ben de toekomst en de toekomst is onstuitbaar.’ 

‘Elk jaar ontwikkelt de WWE 2K­-reeks een nieuwe, unieke identiteit met onfeilbare authenticiteit, een ongelofelijk spelrooster en de vrijheid voor spelers om het virtuele WWE Universe aan te passen,’ aldus Chris Snyder, vicepresident marketing bij 2K. ‘We vroegen ons af wie het motto BE LIKE NO ONE en de WWE 2K18 belichaamde en daarop was één voor de hand liggend antwoord: Seth “Freakin” Rollins.’ 

Daarnaast heeft 2K vandaag ook meer details rondom de premiumproducten van WWE 2K18 aangekondigd, evenals de geplande releasedata: 

Over de WWE 2K18 Deluxe Edition* 

Spelers die de WWE 2K18 Deluxe Edition* kopen, als fysieke disc of als digitale download, krijgen bij deelnemende verkooppunten vroege toegang tot de game en in-game bonussen. Deze functie gaat vier dagen eerder in op vrijdag 13 oktober 2017 voor het PS4™-systeem en Xbox One. De WWE 2K18 Deluxe Edition* bevat de volgende onderdelen:

 

·         Een exemplaar van de game WWE 2K18 in de Deluxe Edition-verpakking;

·         Toegang tot Season Pass-content (details worden dit najaar bekendgemaakt);

·         Toegang tot de digitale bonuscontent bij de pre-order van WWE 2K18 (details worden deze zomer bekendgemaakt);

·         Aanvullende digitale content van de WWE 2K18 Collector’s Edition (details worden deze zomer bekendgemaakt).

 

*Enkel digitaal

 

Over de WWE 2K18 Collector’s Edition**

 

Spelers die de WWE 2K18 Collector’s Edition aanschaffen bij deelnemende verkooppunten ontvangen ook vroege toegang tot hun games en in-game bonussen. Deze functie gaat vier dagen eerder in op vrijdag 13 oktober 2017 voor het PS4™-systeem en Xbox One. Informatie over de WWE 2K18 Collector’s Edition en de mogelijkheid om deze versie van de game te reserveren, zal later deze zomer worden bekendgemaakt.

 

**Alleen bij deelnemende retailers

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE