Home Gaming 2K maakt WWE 2K19 bekend / AJ Styles Cover Superstar

2K maakt WWE 2K19 bekend / AJ Styles Cover Superstar

by Sven

2K heeft vandaag bekendgemaakt dat AJ Styles® de Cover Superstar wordt voor WWE® 2K19, de komende release in het vlaggenschip van de WWE-gamefranchise. “The Phenomenal One” is een ongeëvenaarde rivaal in de ring en een markante persoonlijkheid die wereldwijd erkenning kreeg voor zijn prestaties gedurende bijna twee decennia. Hij is ook een groot gamefan en introduceert de wereldwijde marketingcampagne van WWE 2K19“Never Say Never”, waarbij hij fans uitnodigt om meer te weten te komen over de game. De wereldwijde release vanWWE 2K19 staat momenteel gepland op 9 oktober 2018 voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en de Xbox One-apparatengroep, waaronder de Xbox One X en Windows-pc.

2K maakte ook de initiële plannen bekend voor de baanbrekende “WWE 2K19 Million Dollar Challenge*. Volgens een oproep die Styles vandaag deed, kunnen deelnemers die in aanmerking komen meedoen aan de internationale wedstrijd* via een PS4™-systeem en Xbox One in vier stappen:

·         Een nog bekend te maken nieuw speltype in de game uitspelen;

·         Een winnende promotievideo inzenden die laat zien waarom jij AJ Styles in WWE 2K19 gaat verslaan;

·         De halve finale van de wedstrijd halen en de andere drie deelnemers in de halve finale verslaan in WWE 2K19;

·         Als de finalist een wedstrijd van één tegen één tegen AJ Styles spelen in WWE 2K19 en hem verslaan voor de prijzenpot van een miljoen dollar.

Aanvullende informatie over de WWE 2K19 Million Dollar Challenge is beschikbaar opwwe.2k.com/milliondollarchallenge/rules en later dit jaar wordt er meer bekendgemaakt.

“Als hardcore gamer en ambassadeur van alles wat ‘Never Say Never’ betekent in zowel mijn professionele leven als privéleven is het een droom die uitkomt om de WWE 2K19 Cover Superstar te mogen zijn,” aldus AJ Styles. “Het is een grote eer om tussen eerdere WWE 2K Cover Superstars Seth Rollins®, Dwayne “The Rock®” Johnson, John Cena®, Stone Cold Steve Austin® en Brock Lesnar® te mogen staan en mijn eigen unieke stempel op de franchise te drukken. Maak je klaar om tegenover me te komen staan in de virtuele ring, want WWE 2K19 en de WWE 2K19 Million Dollar Challenge worden gewoonweg fenomenaal!”

“Met AJ Styles aan het roer onderwerpen we ‘Never Say Never’ aan de ultieme test via WWE 2K19 en de WWE 2K19Million Dollar Challenge,” zei Chris Snyder, onderdirecteur marketing van 2K. “Elk jaar werken we eraan om onze enthousiaste fans wereldwijd het beste WWE-product te bieden qua authenticiteit, gameplay, speltypen, aanpassingen en creatieve mogelijkheden, en dit jaar is dat niet anders. Riemen vast en bereid je voor, want dit jaar hebben we grote verrassingen voor je in petto!”

Daarnaast maakte 2K vandaag details bekend over de premiumversies van WWE 2K19 en de geplande releasedatums ervan:

Over de WWE 2K19 Deluxe Edition

 

Spelers die de WWE 2K19 Deluxe Edition kopen, verkrijgbaar in zowel fysieke als digitale versies bij deelnemende verkooppunten, ontvangen ook vier dagen eerder Early Access tot de exemplaren van hun game en de in-game-bonussen, beginnend op vrijdag 5 oktober 2018 voor het PS4™-systeem, Xbox One en Windows-pc. De WWE 2K19 Deluxe Edition bevat de volgende items:

·         Exemplaar van de game WWE 2K19 met Deluxe Edition-verpakking;

·         Toegang tot de digitale content van de WWE 2K19 Season Pass (meer informatie volgt deze zomer);

·         Toegang tot de digitale bonuscontent voor WWE 2K19 pre-order (meer informatie volgt deze zomer);

·         Toegang tot de digitale content van de WWE 2K19 Collector’s Edition (meer informatie volgt deze zomer).

Over de WWE 2K19 Collector’s Edition

 

Spelers die de WWE 2K19 Collector’s Edition kopen bij deelnemende verkooppunten ontvangen ook vier dagen eerder Early Access tot de exemplaren van hun game en de in-game-bonussen, beginnend op vrijdag 5 oktober 2018 voor het PS4™-systeem en Xbox One. De WWE 2K19 Collector’s Edition bevat de volgende items:

·         Exemplaar van de WWE 2K19 Deluxe Edition, wat de volgende items bevat:

o    Exemplaar van de game WWE 2K19 met Deluxe Edition-verpakking;

o    Toegang tot de digitale content van de WWE 2K19 Season Pass (meer informatie volgt deze zomer);

o    Toegang tot de digitale bonuscontent voor WWE 2K19 pre-order (meer informatie volgt deze zomer);

o    Toegang tot de digitale content van de WWE 2K19 Collector’s Edition (meer informatie volgt deze zomer);

·         Premiumverpakking;

·         Exclusieve en zeldzame fysieke verzamelvoorwerpen;

·         Limited Edition WWE® SuperCardcontent.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x