Home Gaming 2K kondigt Paul George aan als MyNBA®2K16 Companion App Cover Star!

2K kondigt Paul George aan als MyNBA®2K16 Companion App Cover Star!

by Mark van Truijen

2K kondigt vandaag aan dat NBA 2K16, het nieuwste deel van de top-rated video game simulatie-serie van afgelopen 15 jaar *, fans nog meer mogelijkheden gaat bieden om de franchise te ervaren met de MyNBA2K16 Companion app. Op de launchdatum van 1 oktober 2015, is “Two-time NBA All-Star” Paul George Cover Star van de MyNBA®2K16 Companion App!

“Ik ben al een lange tijd fan van de NBA 2K-serie en blijf graag dicht bij de games als ik onderweg ben,” Aldus MyNBA2K16 Cover atleet Paul George. “gekozen worden als gezicht van MyNBA2K16 is de perfecte gelegenheid om verbonden te blijven met de game, evenals het vertegenwoordigen van de NBA 2K franchise.”

Met het behouden van de authenticiteit van de serie, geeft MyNBA2K16 fans de kans om constant verbonden te zijn met NBA 2K. De nieuwe functies waaronder MyCareer Display,  de MyPLAYER store, nieuwe manieren om virtual currency te verdienen en nieuwe afleveringen van 2KTV dragen bij aan die mobiele ervaring.

MyNBA2K16 bevat ook het NBA 2K kaartspel MyTeam Mobile, waarmee spelers hun favoriete NBA-athlete kaarten kunnen verzamelen en wereldwijd andere spelers kunnen uitdagen in oefenwedstrijden, seizoen toernooien en in-game speciale evenementen. Fans kunnen virtual currency verdienen voor NBA 2K16 via de MyNBA2K16 Companion app en creëren daarmee een naadloze cross-platform NBA 2K ervaring voor fans onderweg.

 

“Het was een logische keuze om Paul George te selecteren als eerste Cover Athlete voor MyNBA2K16,” aldus Alfie Brody, Vice President Marketing voor NBA 2K. “We zijn altijd op zoek om te gaan waar onze fans zijn, en met Paul op de cover, zal MyNBA2K16 de ultieme mobiele ervaring zijn voor fans over heel de wereld.”

 

Ontwikkeld door Cat Daddy Games in samenwerking met Visual Concepts, beide 2K studio’s. MyNBA2K16 zal gratis beschikbaar zijn voor download op de App Store voor iOS-apparaten, waaronder de iPhone, iPad en Pod Touch. Evenals op Google Play Store en Amazon Appstore voor Android-apparaten op 1 oktober 2015.

 

Volg @NBA2K op social media en bezoek hashtag #BeTheStory voor het nieuwste NBA 2K16 en MyNBA2K16 nieuws.

 

2K is een publishing label van Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTwo).

 

Online account (13+) nodig om toegang te krijgen tot online functies. Zie www.take2games.com/legal en www.take2games.com/privacy voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x