Home Gaming 2K Games bevestigd komst BioShock Collection

2K Games bevestigd komst BioShock Collection

by Mark van Truijen

2K Games heeft vandaag bevestigd dat er een Bioshock Collection komt naar de Xbox One,Playstation 4 en de PC.

Alle drie de games worden geremasterd en geoptimaliseerd voor de huidige generatie consoles. De Bioshock collection bevat alle uitgebrachte DLC en krijgt de nodige extra’s toegevoegd. We zetten ze hier even voor je op een rijtje:

·          BioShock

o   Director’s Commentary: Imagining BioShock: een reeks filmpjes met Ken Levine, de creatief regisseur van BioShock en BioShock Infinite, en Shawn Robertson, hoofd animatie van BioShock en animatieregisseur van BioShock Infinite.

o   Museum of Orphaned Concepts: wandel door een door Rapture geïnspireerd virtueel museum waarin je een blik achter de schermen werpt op concepten die nooit zijn gebruikt voor de originele game.

o   Challenge Rooms: ruk je even los van het verhaal van BioShock om puzzels op te lossen en slicers en Big Daddies te verslaan. En achievements of trofeeën te verdienen natuurlijk.

·         BioShock 2 (**multiplayer niet inbegrepen)

o   Minerva’s Den: een gloednieuw, op zichzelf staand BioShock-verhaal die een kant van Rapture laat zien die je nog niet kende. Om het op te nemen tegen de Lancer Big Daddy moet je extra gevechtsvaardigheden gebruiken, zoals de experimentele Ion Laser en de chaotische plasmid Gravity Well, die alleen beschikbaar is in Minerva’s Den.

o   Protector Trials: kruip in de huid van een Big Daddy uit de Alpha Series die vlak voor de gebeurtenissen uit BioShock 2 ontwaakt.

·         BioShock Infinite

o   Burial at Sea – uitbreidingspacks Episode 1 en 2: dit grote, tweedelige DLC-pack maakt de BioShock-trilogie compleet door terug te gaan naar het begin. Ga terug naar Rapture, vlak voor de gebeurtenissen uit de originele BioShock!

o   Uitbreidingspack Clash in the Clouds: versla 60 uitdagingsgolven op vier extra maps, verover het klassement en ontgrendel gebieden die je kunt verkennen in het museum The Columbian Archaeological Society.

o   Columbia’s Finest Pack: combineert de content van het Industrial Revolution Pack en het Upgrade Pack en bevat 500 Silver Eagles, vijf Lock Picks, zes unieke uitrustingsvoorwerpen en twee wapenupgrades: Comstock’s China Broom Shotgun en Comstock’s Eagle Eye Sniper Rifle.

De multiplayer van Bioshock 2 is niet speelbaar en de PC versie van Bioshock Infinite word niet geremasterd, ‘aangezien deze versie al voldoet aan de huidige consolestandaard en soepel draait met hoge grafische instellingen’ aldus 2K Games.

De BioShock Collection ligt vanaf 16 september in de winkels voor Xbox One, Playstation 4 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x