Home Gaming 2010 Red Bull Racing RB6 onthuld als nieuwe iconische klassieker in F1™ 2017

2010 Red Bull Racing RB6 onthuld als nieuwe iconische klassieker in F1™ 2017

by Mark van Truijen

Onlangs maakte Codemasters® en Koch Media bekend dat F1™ 2017, de officiële game van de 2017 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™, met klassieke F1 raceauto’s terugkeert. Naast de klassiekers worden de Career Mode en Multiplayer uitgebreid en wordt de nieuwe ‘Championships’ game mode toegevoegd. De 2010 Red Bull Racing RB6 is vandaag door Codemasters onthult als de vierde F1 klassieker die in het spel te spelen zal zijn. F1 2017 verschijnt wereldwijd op 25 augustus 2017 voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One en Windows PC (DVD en via Steam).

In een nieuwe trailer toont Codemasters de World Constructors’ Championship 2010 Red Bull Racing RB6, die tijdens de wereldkampioenschappen van 2010 werd bestuurd door Sebastian Vettel en teamgenoot Mark Webber. Bekijk de nieuwste trailer nu op www.youtube.com/formula1game. De komende weken worden de andere klassiekers bekend gemaakt.

De Red Bull Racing RB6 domineerde in 2010 de racebaan met negen overwinningen, vijftien pole positions en zes van de snelste laps. Christian Horner, Team Principal, Red Bull Racing: “Met de RB6 hebben we onze eerste Championship gewonnen en dat vinden we heel speciaal. 2010 was een droomjaar voor Red Bull Racing. We hebben onze ambitie met overtuiging gerealiseerd en dat was het bewijs van de kracht van de wagen, de coureurs en de inzet van het team. Wij zijn verheugd dat de RB6 een onderdeel is van de F1 game als klassieke wagen. De RB6 is een absolute klassieker en ik weet zeker dat spelers het geweldig gaan vinden om in deze wagen te gaan rijden en de gouden tijden op de track te recreëren.”

Spelers die de ‘Day One’-exemplaren van F1 2017 pre-orderen of aanschaffen krijgen exclusieve toegang tot de iconische 1988 McLaren MP4/4, als deel van de  ‘F1 2017 Special Edition’. Deze McLaren MP4/4 komt later ook beschikbaar als betaalde content. De andere elf klassieke wagens zijn standaard in alle versies van de game aanwezig.

Volg het Codemasters F1 games blog en sociale kanalen Twitter en Facebook voor meer nieuws, check Youtube voor videobeelden, en bezoek de product website voor aanvullende informatie. Binnenkort worden meer details over de game onthuld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x