Home Gaming 1ste DLC Battlefield Hardline bevat 4 nieuwe maps, nieuwe voertuigen en meer..

1ste DLC Battlefield Hardline bevat 4 nieuwe maps, nieuwe voertuigen en meer..

by Jeffrey van den Bogaart

Visceral Games Multiplayer Producer Zach Mumbach heeft een paar interessante details bekend gemaakt over de eerste DLC van Battlefield Hardline. Genoemd onder de naam “Criminal Activity”

Volgens Mumbach zal Hardline’s eerste DLC, die alle premium members kunnen spelen, nieuwe maps bevatten, 4 wel te verstaan. 2 maps hiervan zullen “night maps” zijn “Geen remake van een map, maar, twee gloednieuwe night maps,”.

De actie zal plaatsvinden in een moderne setting, zoals de rest van het spel. Locaties zoals o.a. Californië en Florida. De maps zullen verschillen in grootte en er zal meer kapot te maken zijn! Mumbach zegt dat “de studio goed werk heeft geleverd aan wat kapot kan en wat niet.” Spelers kunnen ook een aantal nieuwe voertuigen verwachten, alleen geen vliegtuigen. Ook meld Mumbach dat de wat grotere maps waarschijnlijk voor het laatst bewaard zullen worden omdat hier nu eenmaal meer tijd in gaat zitten.

Non-Premium members kunnen ook nieuwe content verwachten, zoals bijvoorbeeld nieuwe wapens. Het draait niet allemaal om premium,” meld Mumbach. “Natuurlijk zijn we bezig met een lading aan premium stuff, maar ook niet premium members moeten kunnen profiteren van Battlefield Hardline.” Er zijn geen beloftes gemaakt, maar Mumbach zegt dat de studio ook bezig is met een non-premium feature waarin non premium members maps kunnen testen met premium vrienden. Hierin wordt nog gekeken naar de mogelijkheden

Battlefield Hardline’s Criminal Activity DLC is begin deze zomer beschikbaar met 2 weken vervroegde toegang voor premium members.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: